YLE Areena Lasten Äänikirjat: Tarinoita Perheen Pienimmille

YLE Areena tarjoaa runsaasti kuunneltavaa perheen pienimmille. Areenasta löytyy laaja valikoima lasten äänikirjoja, jotka vievät lapset satujen ja tarinoiden maailmaan. Äänikirjoja voi kuunnella älylaitteella helposti ja ne tarjoavat hauskaa viihdettä koko perheelle. Tutustu Areenan kokoelmaan lasten äänikirjoja ja valitse sopiva tarina perheen pienimmille!

Keskeiset kohdat

 • YLE Areena tarjoaa laajan valikoiman lasten äänikirjoja ja muita kuunneltavia lastenohjelmia.
 • Areenan tarjonta sisältää suosittuja tarinoita ja musiikkia, jotka tarjoavat viihdettä ja oppimista lapsille.
 • Lasten äänikirjat YLE Areenassa ovat suosittuja ja tarjoavat mielikuvituksellisia seikkailuja lapsille.
 • Areenan lastenkuunnelmat tarjoavat jännittäviä tarinoita eri-ikäisille lapsille.
 • YLE Areenasta löytyy myös puuhaa ja oppimistehtäviä lapsille.

YLE Areenan Kuunneltavat Lastenohjelmat

YLE Areenasta löytyy paljon kuunneltavia lastenohjelmia, jotka tarjoavat viihdykettä ja oppimista lapsille. Ohjelmavalikoimaan kuuluu satuja, äänikirjoja, kuunnelmia ja musiikkia, jotka voidaan kuunnella leikkien äärellä tai esimerkiksi päivän lepohetkien tukena. YLE Areenan lastenohjelmat tarjoavat monipuolista ja laadukasta sisältöä lapsille eri-ikäisistä ja kiinnostuksen kohteista riippumatta.

Suositut Lasten Äänikirjat YLE Areenassa

Astrid Lindgrenin rakastetut teokset, kuten ”Veljeni Leijonamieli” ja ”Pekka Töpöhäntä”, kuuluvat suosituimpien lasten äänikirjojen joukkoon YLE Areenassa. Nämä mielikuvitukselliset tarinat ja jännittävät seikkailut viihdyttävät perheen pienimpiä. Lisäksi Areenan kokoelmasta löytyvät ikonisiksi nousseet lasten kuunnelmaklassikot, kuten ”Nalle Puh” ja ”Fedja-setä ja Krokotiili Gena”.

YLE Areenan tarjoamat suositut lasten äänikirjat tarjoavat lapsille ikimuistoisia hetkiä tarinoiden parissa, kehittäen samalla heidän kuuntelutaitojaan. Lapsille on olemassa laaja valikoima erilaisia äänikirjoja, jotka koukuttavat nuoret kuulijat mielikuvituksellisiin maailmoihin.

”Suositut lasten äänikirjat YLE Areenassa tarjoavat mielikuvituksellisia tarinoita ja jännittäviä seikkailuja, jotka viihdyttävät perheen pienimpiä.” – Lapsikuuntelija

Suosittuja Lasten Äänikirjoja YLE Areenassa:

 • Astrid Lindgren – Veljeni Leijonamieli
 • Astrid Lindgren – Pekka Töpöhäntä
 • Nalle Puh – Kuunnelmaklassikko
 • Fedja-setä ja Krokotiili Gena – Kuunnelmaklassikko

YLE Areenan lasten äänikirjojen suuri suosio johtuu niiden korkeasta laadusta, mielenkiintoisista tarinoista ja monipuolisesta valikoimasta. Äänikirjojen avulla lapset voivat uppoutua satuihin ja seikkailuihin, kehittää mielikuvitustaan sekä lisätä lukemisen iloa. YLE Areena on oiva paikka tutustua suosittuihin lasten äänikirjoihin ja tarjota lapsille ikimuistoisia kuunteluhetkiä.

Lasten Laulut ja Musiikki YLE Areenassa

YLE Areenasta löytyy laaja valikoima lasten lauluja ja musiikkia, jotka tarjoavat iloista ja mukaansatempaavaa viihdettä lapsille. Yksi suosittu kokoelma on ”100 lastenlaulua”, jossa tutut lastenlaulut on uudelleen sovitettu eri esittäjien toimesta. Näiden kappaleiden avulla lapset voivat laulaa ja tanssia suosikkilaulujensa tahdissa.

Lisäksi YLE Areenasta löytyy musiikkia suositusta tv-sarjasta ”Yökyöpelit”. Sarjan musiikki sytyttää lasten mielikuvituksen ja saa heidät liikkumaan iloisesti, luoden hauskan ja energisen tunnelman.

”Lasten musiikki voi olla loistava tapa ilmaista ja jakaa iloa, riemua ja tunteita. Se innostaa lapsia liikkumaan, laulamaan ja luomaan musiikista omanlaisensa kokemuksen”, sanoo musiikkiterapeutti Liisa Mustonen.

Musiikki on tärkeä osa lasten kehitystä, sillä se auttaa heitä kehittämään kuuntelutaitoja, rytmitajua ja kielellisiä taitoja. Lisäksi musiikki voi luoda yhteisöllisyyden tunnetta perheenjäsenten ja muiden lasten kanssa.

Kokonaisvaltaisen musiikkikokemuksen tarjoamiseksi YLE Areenasta löytyy myös lauluja Pikku Kakkosen ohjelmasta ”Musarullaa!”. Tämä ohjelma yhdistää musiikin, liikkumisen ja luovuuden yhdeksi innostavaksi kokonaisuudeksi.

Haluatko tutustua tarkemmin lasten musiikin maailmaan YLE Areenassa? Klikkaa tästä ja löydä uusia lauluja ja musiikkia, jotka ilahduttavat ja viihdyttävät perheen pienempiä!

Lasten Lauluja YLE Areenassa

Laulun nimiEsittäjä
HämähäkkimiesPikku Kakkosen Musarullaa!
Hippulat vinkumaalla100 lastenlaulua
Mennään metsään100 lastenlaulua
Puhuva kelloYökyöpelit
Onnen päivätYökyöpelit

Lasten Äänikirjojen Suosio YLE Areenassa

Lasten äänikirjat ovat suosittuja YLE Areenassa. Ne tarjoavat lapsille mukaansatempaavia tarinoita ja mahdollisuuden kehittää kuuntelutaitoja. Areenan laaja valikoima erilaisia äänikirjoja houkuttelee lapsia ja perheitä viettämään aikaa yhdessä tarinoiden parissa.

Suosittujen äänikirjojen joukossa löytyy tunnettujen kirjailijoiden teoksia sekä klassikkoja, jotka vievät lapset mielikuvituksellisiin maailmoihin. Lapset voivat uppoutua jännittäviin seikkailuihin, nauraa hauskojen hahmojen seurassa ja oppia samalla uusia asioita.

Äänikirjat tarjoavat myös mahdollisuuden viettää laatuaikaa perheen kesken. Yhdessä kuunnellen voidaan sukeltaa tarinoiden maailmaan ja keskustella niistä jälkikäteen. Äänikirjojen suosio perustuu niiden viihdyttävyyteen ja tarinoiden voimaan.

YLE Areena on tehnyt lasten äänikirjojen saatavuudesta helppoa. Vanhemmat voivat löytää sopivia tarinoita helposti Areenan kokoelmasta. Lapsille on tarjolla monipuolisia ja suosittuja äänikirjoja, jotka sopivat eri-ikäisille lapsille ja eri kiinnostuksen kohteisiin.

Lapsen äänikirjojen suosio YLE Areenassa osoittaa, että lapset nauttivat tarinoiden kuuntelemisesta ja että äänikirjat ovat arvostettu viihdemuoto lapsille. Tarinoiden maailmaan uppoutuminen antaa lapsille mahdollisuuden kehittää mielikuvitustaan ja inspiroida luovuuttaan. YLE Areenassa riittää valinnanvaraa suosituista tarinoista lapsen unelmiin.

YLE Areenan Lastenkuunnelmat

YLE Areenassa on kattava kokoelma lastenkuunnelmia, jotka tarjoavat jännittäviä tarinoita ja seikkailuja lapsille. Kuunnelmat sopivat eri-ikäisille lapsille ja niiden valikoima kattaa arjen pienistä pulmista aina dekkareihin asti. Lastenkuunnelmien joukossa on suosittuja sarjoja, kuten ”Päin Porkkalaa”, ”Superaltis Alarik” ja ”Jano-Jonas”. Lastenkuunnelmat tarjoavat lapsille hauskaa ja mielikuvituksellista viihdettä.

Lapset voivat uppoutua kuunnelmien jännittäviin maailmoihin ja seurata mielenkiintoisia hahmoja heidän seikkaillessaan. Kuunnelmat kehittävät lapsen kuuntelutaitoja ja tarjoavat mielikuvitusta ruokkivia tarinoita.

YLE Areenan lastenkuunnelmat tarjoavat monipuolista sisältöä eri-ikäisille lapsille. Olipa kyseessä seikkailu, komedia tai jännitys, YLE Areenasta löytyy kuunnelma jokaiseen makuun. Lapset voivat nauttia kuunnelmista missä ja milloin vain, sillä ne ovat saatavilla milloin tahansa Areenan kuunneltavaksi tarkoitetusta osiosta.

Puuhaa ja Oppimista YLE Areenassa

YLE Areenassa lapset voivat löytää erilaisia puuha- ja oppimistehtäviä. Näihin kuuluu esimerkiksi ”Peetun podi”, jossa lapset voivat pohtia elämän kiperiä kysymyksiä, sekä ”Näytä ja kerro!”, jossa opitaan tiedonhakua ja esitelmän pitämistä. Lisäksi Areenasta löytyy ”Lasten käsikirja” hyödyllisine vinkkeineen arjen tilanteisiin. YLE Areenan puuha- ja oppimistehtävät tarjoavat lapsille hauskaa ja opettavaista viihdettä.

puuhaa lapsille
Puuha- ja oppimistehtävätKuvaus
Peetun podiLapsilla on mahdollisuus pohtia erilaisia elämän kysymyksiä interaktiivisessa ympäristössä.
Näytä ja kerro!Lapset opiskelevat tiedonhakua ja esitelmän pitämistä hauskojen tehtävien avulla.
Lasten käsikirjaHyödyllisiä vinkkejä arjen tilanteisiin, jotka auttavat lapsia oppimaan ja kehittämään taitojaan.

Johtopäätös

YLE Areena tarjoaa laajan valikoiman kuunneltavaa viihdettä perheen pienimmille. Lasten äänikirjat, lastenohjelmat, musiikki ja kuunnelmat tarjoavat mielikuvituksellisia tarinoita, jännitystä ja oppimista lapsille eri-ikäisistä riippumatta. Areenan monipuolinen sisältö houkuttelee lapsia ja perheitä viettämään aikaa yhdessä tarinoiden parissa.

Tutustu YLE Areenan kokoelmaan lasten äänikirjoja ja valitse sopiva tarina perheen pienemmille! Areenan tarjonta varmistaa, että pienokaisesi pääsevät uppoutumaan satu- ja tarinamaailman ihmeisiin, samalla kun he kehittävät kuuntelutaitojaan ja nauttivat laadukkaasta viihteestä.

YLE Areenan lastenohjelmien musiikilliset esitykset ja kuunnelmat tuovat iloa ja oppimista lapsille erilaisten sisältöjen kautta. Riippumatta siitä, minkä ikäinen lapsesi on tai mistä hän pitää, Areenasta löytyy jotain kaikille. Äänikirjat ja ohjelmat tuovat iloa ja jännitystä lapsen arkeen sekä avaavat oven mielikuvituksen värikkäisiin maisemiin.

Valitse yksi YLE Areenan lasten äänikirjoista ja anna perheen pienimmille unohtumaton kuuntelukokemus. Areenan tarjoama viihde luo yhteisiä hetkiä ja auttaa kehittämään lapsen kielitaitoa ja mielikuvitusta. Laita älylaite valmiiksi, istu mukavasti ja valmistaudu matkalle satujen maailmaan!

Tutustu äänikirjapalveluihin ja aloita ilmainen kokeilujakso!

Demo Image
Demo Image
Demo Image
Demo Image
Alk. 9,99€ /kk
(kokeilujakso 40 päivää)
Alk. 9,99€ /kk
(kokeilujakso 30 päivää)
Alk. 11,99€ /kk
(kokeilujakso 30 päivää)
Alk. 16,99€ /kk
(kokeilujakso 45 päivää)
 • Kielet: Suomi, Ruotsi, Englanti, Venäjä.
 • Valikoima: Uusimmat kirjat ja klassikot.
 • Kielet: Tarjolla Suomi, Englanti, Ruotsi, Saksa, ja Espanja.
 • Valikoima: Uusimmat bestsellerit ja ajattomat klassikot.
 • Kielet: Suomi, Ruotsi ja  Englanti.
 • Valikoima: Uutuudet ja klassikot.
 • Kielet: Suomi, Ruotsi ja Englanti, .
 • Valikoima: Eniten suomalaisia klassikoita ja äänikirjoja. Ei kaikkia uutuuksia.
Tilausvaihtoehdot:
 • Basic (20h/kk) 9,99€/kk.
 • Premium (100h/kk) 14,99€/kk.
 • Unlimited (rajaton kuuntelu) 16,99€/kk.
 • Perhetilaus: Alkaen 22,98€, sisältää rajattoman kuuntelun. 
Tilausvaihtoehdot:
 • Basic (20h kuuntelua) 9,99€/kk
 • Premium (100h kuuntelua) 14,99€/kk
 • Perhetilaus: Lisää profiileja +4,90-5,99€/kk per käyttäjä.
Tilausvaihtoehdot:
 • Pronssi-tili (30h kuuntelua) hintaan 11,99€/kk.
 • Kulta-tili (rajaton kuuntelu) hintaan 16,99€/kk.
 • Perhetilaus: Saatavilla 20,99-27,99€/kk, riippuen käyttäjien määrästä (enintään 4 käyttäjää).
Tilausvaihtoehdot:
 • Elisa Kirja Mini (20h/kk) 9,99€/kk.
 • Elisa Kirja Premium (110h/kk) 16,99€/kk.
 • Ei perhetilaus vaihtoehtoa.
 • Mahdollisuus ostaa yksittäisiä kirjoja.
Ominaisuudet:
 • Äänikirjasovellusarvio 4,8/5
 • Lisäominaisuudet: Nopeuden säätö, synkronointi, kirjanmerkit, muistiinpanot, torkku.
Ominaisuudet:
 • Äänikirjasovellusarvio 4,7/5
 • Muuta: Yksittäisten kirjojen osto, 2x kuuntelunopeus, laitteiden synkronointi, torkkuominaisuus.
Ominaisuudet:
 • Äänikirjasovellusarvio 4,3/5
 • Muuta: Helppokäyttöisyys, 2x kuuntelunopeus, laitteiden synkronointi, torkkuominaisuus, lukulista sekä mahdollisuus lisätä kirjanmerkkejä ja muistiinpanoja.
Ominaisuudet:
 • Äänikirjasovellusarvio 4,8/5
 • Lisäominaisuudet: Kirjat säilyvät tilauksen päättymisen jälkeen, 2x kuuntelunopeus, laitteiden sykronointi, torkkuominaisuus ja kirjainmerkit. 
Arvosana 4,8/5
Arvosana 4,6/5
Arvosana 4,5/5
Arvosana 4,0/5

FAQ

Mitä tarjoaa YLE Areena Lasten Äänikirjat?

YLE Areena tarjoaa laajan valikoiman lasten äänikirjoja, jotka vievät lapset satujen ja tarinoiden maailmaan. Äänikirjoja voi kuunnella älylaitteella helposti ja ne tarjoavat hauskaa viihdettä koko perheelle.

Mitä muuta lastenohjelmia YLE Areena tarjoaa?

YLE Areenassa on paljon kuunneltavia lastenohjelmia, kuten satuja, kuunnelmia ja musiikkia, jotka tarjoavat viihdykettä ja oppimista lapsille eri-ikäisistä ja kiinnostuksen kohteista riippumatta.

Mitä suosittuja äänikirjoja löytyy YLE Areenasta?

YLE Areenasta löytyy suosittuja äänikirjoja lapsille, kuten Astrid Lindgrenin teokset ”Veljeni Leijonamieli” ja ”Pekka Töpöhäntä”, sekä lasten kuunnelmaklassikot ”Nalle Puh” ja ”Fedja-setä ja Krokotiili Gena”.

Mitä lasten lauluja ja musiikkia löytyy YLE Areenasta?

YLE Areenassa on laaja valikoima lasten lauluja ja musiikkia, kuten kokoelma ”100 lastenlaulua” uudelleen sovitettuna eri esittäjien toimesta, sekä musiikkia Pikku Kakkosen ohjelmasta ”Musarullaa!” ja tv-sarjasta ”Yökyöpelit”.

Miksi lasten äänikirjat ovat suosittuja YLE Areenassa?

Lasten äänikirjat YLE Areenassa tarjoavat lapsille mukaansatempaavia tarinoita ja mahdollisuuden kehittää kuuntelutaitoja. Areenan laaja valikoima erilaisia äänikirjoja houkuttelee lapsia ja perheitä viettämään aikaa yhdessä tarinoiden parissa.

Mitä lastenkuunnelmia löytyy YLE Areenasta?

YLE Areenassa on kattava kokoelma lastenkuunnelmia, jotka tarjoavat jännittäviä tarinoita ja seikkailuja lapsille eri-ikäisistä riippumatta. Kuunnelmat kattavat arjen pienistä pulmista aina dekkareihin asti, kuten sarjat ”Päin Porkkalaa”, ”Superaltis Alarik” ja ”Jano-Jonas”.

Mitä puuhaa ja oppimista lapset voivat löytää YLE Areenasta?

YLE Areenasta löytyy erilaisia puuha- ja oppimistehtäviä, kuten ”Peetun podi” elämän kiperiä kysymyksiä varten ja ”Näytä ja kerro!” tiedonhakua ja esitelmän pitämistä varten. Lisäksi Areenasta löytyy ”Lasten käsikirja” hyödyllisine vinkkeineen arjen tilanteisiin.

Mitä tarjoaa YLE Areena Lasten Äänikirjat?

YLE Areena tarjoaa laajan valikoiman kuunneltavaa viihdettä perheen pienimmille. Lasten äänikirjat, lastenohjelmat, musiikki ja kuunnelmat tarjoavat mielikuvituksellisia tarinoita, jännitystä ja oppimista lapsille eri-ikäisistä riippumatta.

Arvioi tämä sivu

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top