Paras puhelinliittymä tarjous 2024

Sivun alkuosasta löydät tiivistettynä liittymätarjouksien etuja ja sivun loppuosasta löydät puhelinliittymävertailun, josta voit tarkemmin valita parhaimman liittymätarjouksen juuri sinun tarpeisiisi.

 • Puhelinliittymätarjouksena saat Telialta 14 päivää ilmaista käyttöaikaa ja MTV Katsomo tilauksen etuhintaan!
 • Moi liittymätarjouksena ovat edulliset hinnat ja S-Bonusta jokaisesta puhelinlaskusta.
Demo Image
Demo Image
 • Telia Dot liittymät - Ensimmäiset 14pv ilmaiseksi!
 • MTV Katsomo etuhintaan.
 • Edulliset hinnat ja S-Bonusta liittymistä!

Valitse vertaiutaulukosta paras liittymätarjous juuri sinulle

Löydä alapuolelta olevasta vertailutaulukosta paras puhelinliittymä tarjous tarpeisiisi. Meidän ajan tasalla oleva vertailujärjestelmämme etsii automaattisesti ja jatkuvasti markkinoiden parhaita hintoja, varmistaen, että löydät päivittäin parhaan mahdollisen puhelinliittymä tarjouksen.

Puhelinliittymä tarjousten vertailussa on huomioitu:

 • Puhelinliittymän nopeuden mukaan.
 • Alimman hinnan ja suosituimman puhelinliittymän mukaan.
 • Rajattoman datan, tekstareiden, puheen sekä situtumisen mukaan.
 • Valitse vain 5G-liittymät tai valitse liittymä joka sopii lapselle.

Päivitetty 2/2024

10 Mbit/s ja yli
Lisätietoa
Muut ominaisuudet
Löysimme sinulle vaihtoehtoa.
Löysimme yhden liittymän.
Antamillasi suodattimilla ei löytynyt vaihtoehtoja.

Usein kysyttyjä kysymyksiä puhelinliittymien tarjouksista

Alapuolelle olemme vastanneet useiten kysyttyihin kysymyksiin puhelinliittymien tarjouksiin liittyen.

Mistä tekijöistä puhelinliittymän tarjouksen hinta muodostuu?

Puhelinliittymän tarjous ja hinta koostuu useista eri tekijöistä, ja näiden ymmärtäminen auttaa valitsemaan itsellesi sopivimman liittymän.

 1. Datamäärä: Tärkein osa liittymää on usein datamäärä, joka ilmoitetaan gigatavuina (GB). Tarjoukset voivat vaihdella rajattomasta datasta tiettyyn GB-määrään kuukaudessa. Rajaton data sopii parhaiten raskaaseen netinkäyttöön, kun taas pienempi datamäärä voi riittää peruskäyttöön.
 2. Puhelut ja Tekstiviestit: Monet tarjoukset sisältävät rajattomat puhelut ja tekstiviestit kotimaassa. On tärkeää selvittää, kattaako tämä myös muita palveluita kuten rajattomat MMS-viestit ja rajaton netti.
 3. Internet Nopeus: Internetin nopeus on keskeinen tekijä, erityisesti jos käytät paljon dataa. Nopeudet voivat vaihdella 3G:stä aina 5G-nopeuksiin. Nopeampi yhteys on hyödyllinen esimerkiksi videoiden striimauksessa ja suurten tiedostojen latauksessa.
 4. Hinta: tarjouksen hinta on usein kiinnostuksen kohteena. On tärkeää tarkistaa, sisältääkö mainittu hinta kaikki maksut ja verot. Joskus tarjoukset voivat olla edullisempia ensimmäisten kuukausien ajan, jonka jälkeen hinta nousee.
 5. Sopimuksen pituus ja ehdot: Liittymäsopimuksen kesto voi vaihdella määräaikaisesta sopimuksesta toistaiseksi voimassa olevaan. On tärkeää tietää, kuinka pitkään sitoudut sopimukseen ja miten voit irtisanoa sopimuksen.
 6. Lisäpalvelut: Jotkut tarjoukset voivat sisältää lisäpalveluita kuten pääsyn tietyille suoratoistopalveluille, lisätilaa pilvipalveluissa tai turvapaketteja.
 7. Roaming: Roaming-ehdot ovat tärkeitä, jos matkustat usein ulkomaille. Tarkista, miten data, puhelut ja tekstiviestit toimivat ulkomailla ja mikä on niiden hinnoittelu.
 8. Verkon Peitto ja Laatu: Verkon kattavuus ja laatu omalla alueellasi on keskeinen tekijä. Tarkista operaattorin verkkokartasta, miten hyvin palvelu toimii alueellasi.
 9. Tarjouksen Voimassaoloaika: Selvitä, kuinka kauan tarjous on voimassa. Joissakin tapauksissa tarjous voi olla saatavilla vain rajoitetun ajan.

Datakaton valinta – Miten valita oikea datakatto?

Mietitkö, kannattaako valita liittymä datakatolla vai ilman? Jos käyttösi käsittää runsaasti videopalveluita kuten YouTubea tai sosiaalisen median sovelluksia, rajaton datapaketti on järkevä valinta. Toisaalta, jos käyttösi rajoittuu lähinnä nettiselailuun ja viestittelyyn, pienemmän datapaketin sisältävä edullisempi liittymä voi olla riittävä.

Kuinka paljon dataa todella käytät?

Tiedätkö, kuinka paljon dataa käytät kuukaudessa? Puhelimesi asetuksista voit helposti tarkistaa datankäytön ja ymmärtää, miten se jakautuu eri sovellusten ja toimintojen kesken. Tämä tieto auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen datapaketin.

4G Vai 5G – Mikä puhelinliittymän nopeus riittää?

4G-puhelinliittymät tarjoavat yleensä riittävän nopeuden kaikkeen peruskäyttöön, mukaan lukien videoiden katseluun. Jos kaipaat kuitenkin nopeampaa yhteyttä, 5G-liittymät tarjoavat huomattavia etuja nopeuden ja vasteajan suhteen, erityisesti verkkopelaamisessa ja suoratoistossa.

Mikä on halvin 4G-liittymä tällä hetkellä?

Halvin 4G-puhelinliityymä on tällä hetkellä Moi Rento 4G. Liittymään kuuluu 8 Gigaa dataa, joten se riittää kohtuullisella käytöllä loistavasti.

Miten valita paras ja edullisin puhelinliittymä itselleni?

Markkinoiden puhelinliittymätarjonta on laaja ja kilpailtu, eikä yhtä ’parasta’ liittymää ole olemassa. Oikean liittymän valinta perustuu omien käyttötarpeiden ymmärtämiseen ja eri vaihtoehtojen vertailuun. Huomioi erityisesti datapaketin koko, netin nopeus ja puhe-/viestipaketin laajuus. Muista, että tarpeettomista ominaisuuksista ei kannata maksaa ylimääräistä. Liittymävertailumme auttaa sinua löytämään taloudellisesti tehokkaimman vaihtoehdon!

Miten löytää itselle sopivin puhelinliittymä tarjous?

Kun etsit itsellesi sopivinta puhelinliittymää, on tärkeää vertailla eri vaihtoehtojen hintoja, ominaisuuksia ja sopimusehtoja. Tutustu vertailutaulukkoomme, josta löydät kattavan valikoiman liittymätarjouksia, ja valitse niistä itsellesi parhaiten sopiva.

Kuinka tiheästi kannattaa tarkastaa puhelinliittymien tarjoukset?

On suositeltavaa tarkistaa uusimmat puhelinliittymien tarjoukset säännöllisesti, vähintään kerran vuodessa. Näin varmistat, että saat aina parhaan mahdollisen hinnan ja pysyt ajan tasalla uusimmista tarjouksista, pitäen puhelinlaskusi hallinnassa.

Mitä seikkoja tulee huomioida valittaessa liittymätarjousta?

Valitessasi liittymätarjousta, kiinnitä huomiota ainakin sisältyvään puhepakettiin, datan määrään, nettiyhteyden nopeuteen, sopimustyypin ehtoihin ja tarjoushintaan. Vertailemalla näitä tekijöitä eri tarjousten kesken, voit varmistaa, että saat parhaan mahdollisen hinnan.

Kuinka paljon säästöä liittymätarjouksista voi saada?

Puhelinliittymän tarjouksilla voit säästää merkittävästi, jopa satoja euroja vuodessa. Tutustu tarjouksiin vertailutaulukossamme ja löydä parhaat säästömahdollisuudet.

Mistä löytää halvimmat puhelinliittymätarjoukset?

Etsitkö markkinoiden halvimpia puhelinliittymätarjouksia? Kaikki edullisimmat vaihtoehdot on koottu kätevästi sivullemme, ja voit lajitella ne suosion tai hinnan mukaan löytääksesi sinulle sopivimman tarjouksen.

Mikä puhelinliittymätarjous on paras?

Paras puhelinliittymätarjous on se, joka vastaa parhaiten juuri sinun tarpeitasi ja on hinnaltaan edullinen. Tutustu monipuoliseen tarjousvalikoimaamme ja löydä liittymä, joka sopii juuri sinulle.

Kuinka tarjousliittymä tilataan?

Kun olet löytänyt mieluisan tarjousliittymän, tilaus on yksinkertaista. Klikkaa vain ”Tilaa”-nappia, jolloin ohjaudut suoraan operaattorin verkkosivuille tilauslomakkeelle. Täytä tarvittavat tiedot, ja uusi liittymäsi on pian käytössäsi!

5/5 - 4 ääntä
Scroll to Top