Äänikirjat ilmaiseksi 2024 – Kuuntele 30-45 pv maksutta netistä

Kuten minäkin, saattaa olla, ettet halua sitoutua kuukausimaksullisiin äänikirjapalveluihin. Jos mietit, miten voit kokeilla äänikirjojen kuuntelua autossa tai lenkillä ilman lisäkustannuksia, niin hyvät uutiset: internetistä löytyy useita palveluita, jotka tarjoavat ilmaisia äänikirjoja. Tällä sivulla jaamme vinkkejä, mistä löydät nämä ilmaiset äänikirjat, jotta voit nauttia niistä ilman kustannuksia.

Storytel – Yksi parhaimmista äänikirjapalveluista

Storytel

Storytel tarjoaa laajimman valikoiman skandinaavisia äänikirjoja ja kattaa lähes kaikki uutuudet ja vanhat klassikot. Se on ylivoimaisesti paras valinta äänikirjoille ja e-kirjoille. Palvelusta löytyy myös lukuisia kirjasarjoja ja Storytel Originals -sarja, jotka ovat ainutlaatuisia sisältöjä. Storytelin hinta alkaa vain 9,99€, ja tarjolla on myös perhetilavaihtoehto lisämaksua vastaan. Äänikirjasovellus Storytelissa on huippuluokkaa ja se sai korkeimmat pisteet äänikirjavertailussa. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Storytelia.

Aloita alapuolelta 40 päivän kokeilujakso.

BookBeat – Suosittu äänikirjapalvelu pitkällä kokeilulla

BookBeat

BookBeatissa on uusimmat kirjat ja paljon klassikoita. BookBeat maksaa kuukaudessa halvimmillaan 9,90€ ja äänikirjapalvelussa on myös perhetili, jolloin voidaan lisätä tilejä 4,90€ per uusi käyttäjä. Äänikirjasovellus on huippuluokkaa ja siitä löytyy kaikki tarvittavat ominaisuudet.

BookBeat on yksi suosituimmista äänikirjapalveluista ja voit kuunnella ilmaisia äänikirjoja kokeilujakson avulla. Aloita heti alapuolella olevasta linkistä!

Nextory – Laadukas ja monipuolinen

Nextory

Nextory tarjoaa laajan valikoiman sekä uusimpia että vanhempia kirjoja e-kirjoina ja äänikirjoina. Palvelussa on kolme erilaista tilausvaihtoehtoa: Hopea, Kulta ja Perhe.

Hopea-tili maksaa 11,99€ kuukaudessa ja siihen sisältyy mahdollisuus kuunnella kirjoja 30 tuntia kuukaudessa.

Kulta-taso maksaa 16,99€ kuukaudessa ja tarjoaa rajattoman kuuntelun kaikille kirjoille.

Perhe-tili, joka alkaa 20,99€ kuukaudessa, kattaa kaikki kirjat ja mahdollistaa useamman käyttäjän käytön samalla tilillä perheenjäsenten kesken.

Nextoryn äänikirjasovellus on erinomainen, ja palvelu kilpailee laadultaan lähes tasaväkisesti Storytelin kanssa. Suosittelen ehdottomasti harkitsemaan Nextoryn kokeilemista.

Aloita alapuolelta 30 päivän ilmainen kokeilujakso ja kuuntele äänikirjoja ilmaiseksi.

Elisa Kirja – Laaja valikoima Suomalaista sisältöä

Elisa kirja

Elisa Kirja on suomalainen äänikirjapalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja ja kuunnelmia suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Se on tunnettu edullisena vaihtoehtona äänikirjojen hankintaan. Palvelussa voit valita kahdesta erilaisesta käyttötavasta: voit joko ostaa kirjoja erikseen tai tilata Elisa Kirja -kuukausipalvelun. Hinnat vaihtelevat riippuen siitä, kumpaa vaihtoehtoa käytät.

Kun ostat kirjoja Elisa Kirjasta, ne tallentuvat omaan digitaaliseen kirjahyllyysi, josta voit helposti aloittaa lukemisen tai kuuntelemisen äänikirjoina. Elisa Kirjan valikoima on ehkä hieman suppeampi kuin joissain muissa äänikirjapalveluissa, mutta se tekee valikoiman selkeäksi, kun erottaa kuukausitilaukseen kuuluvat kirjat erikseen ostettavista kirjoista.

Lisäksi Elisa Kirjassa on saatavilla joitakin ilmaisia äänikirjoja, mikä voi olla houkutteleva lisä palvelun tarjontaan.

YouTube – Ilmaisia äänikirjoja eri kielillä

YouTube on suoratoistovideopalvelu, joka mahdollistaa käyttäjille erilaisten videoiden jakamisen ja lataamisen. Vaikka YouTube tunnetaan ensisijaisesti videoiden jakamisen alustana, on tärkeää huomata, että palvelusta löytyy myös äänikirjoja. YouTubeen on ladattu runsaasti äänikirjasisältöjä eri kielillä ja eri genreissä.

Käyttäjät voivat jakaa ilmaisia äänikirjoja ja kuunnelmia omien YouTube-kanaviensa kautta tai ladata niitä, kunhan noudattavat tekijänoikeuksiin liittyviä sääntöjä ja rajoituksia. On tärkeää pitää mielessä, että tekijänoikeuksien ja käyttöehtojen noudattaminen voi vaihdella sisällöstä riippuen. Siksi on hyvä tarkistaa tekijänoikeudet ja mahdolliset rajoitukset ennen kuin käyttää YouTubea ilmaisten äänikirjojen lähteenä.

YouTubesta löytyy laaja valikoima ilmaisia äänikirjoja ja kuunnelmia eri kielillä, kuten suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Voit hakea palvelusta äänikirjoja eri hakusanoilla, esimerkiksi käyttämällä hakua ”teos + äänikirja”. Palvelusta löytyy erityisen runsaasti englanninkielisiä äänikirjoja.

Siirry Youtubeen

ekirjasto ilmaisia äänikirjoja

eKirjasto – Ilmaiset äänikirjat ja kuunnelmat

eKirjasto on erinomainen palvelu, joka tarjoaa pääsyn kirjastojen digitaaliseen aineistoon, kuten e-kirjoihin, äänikirjoihin, kuunnelmiin, musiikkiin ja elokuviin. Palvelun käyttö on helppoa, sillä voit hyödyntää sitä omalla kirjastokortillasi ja siihen liittyvällä PIN-koodilla. On hyvä huomioida, että jokainen kirjasto voi tarjota hieman erilaisen valikoiman eKirjastossa, joten saatavilla olevat aineistot vaihtelevat kirjastokohtaisesti.

Äänikirjojen kuunteleminen sujuu vaivattomasti suoraan verkkoselaimen avulla, kuten Chrome, Firefox tai Safari. Voit myös ladata äänikirjan omalle laitteellesi, mikä mahdollistaa kuuntelun ilman tarvetta verkkoyhteydelle. Tätä varten tarvitset erillisen sovelluksen, joka on saatavilla ilmaiseksi ja ladattavissa tietokoneelle, älypuhelimeen tai tabletille sovelluskaupasta.

Muista, että eKirjaston käytössä on hyödyllistä tietää, mitä olet etsimässä, sillä vaikka aineisto on digitaalista, monet äänikirjat ovat rajoitettuja yhteen lainauskertaan kerrallaan. Tämä tarkoittaa, että suosittujen äänikirjojen ja uutuusjulkaisujen saatavuus voi olla rajallista, ja joudut mahdollisesti odottamaan, kunnes haluamasi äänikirja tulee jälleen saataville lainattavaksi.

Siirry ekirjastoon

Yle areena

Yle Areena – Äänikirjojen ja kuunnelmien aarreaitta

Yle Areena tarjoaa laajan valikoiman kuunneltavaa sisältöä, kuten uutisia, ajankohtaisohjelmia, podcasteja, musiikkia, kuunnelmia, dokumentteja, luonto-, tiede-, urheilu- ja viihdeohjelmia sekä lastenohjelmia. Lisäksi palvelusta löytyy historiallista ja viihdyttävää sisältöä Yle Elävän arkiston muodossa.

Yle Areena tarjoaa erityisesti laajan kirjaston äänikirjoja ja kuunnelmia, jotka ovat kaikki ilmaisia. Valikoima sisältää sekä kotimaisia että ulkomaisia teoksia useista eri genreistä.

Äänikirjojen ja kuunnelmien valikoima päivittyy säännöllisesti, ja sieltä löytyy klassikoita, nykykirjallisuutta, jännitysromaaneja, tietokirjoja, lastenkirjoja ja paljon muuta. Yle Areenan äänikirjat ja kuunnelmat tarjoavat mahdollisuuden uppoutua tarinoiden maailmaan ja nauttia kirjallisuudesta uudenlaisella tavalla.

Tutustu Yle Areenaan!

Eniten kysytyimmät kysymykset äänikirjoihin liittyen

Miten ilmaiset äänikirja kokeilut toimivat?

Ilmaiset Äänikirjakokeilut: Monet äänikirjapalvelut, kuten Storytel, BookBeat ja Nextory, tarjoavat ilmaisia äänikirja kokeilujaksoja, jotka kestävät yleensä muutamasta päivästä kuukauteen. Rekisteröitymisen jälkeen käyttäjät voivat kuunnella äänikirjoja rajattomasti kokeilujakson aikana. Nämä kokeilut antavat hyvän mahdollisuuden tutustua palvelun valikoimaan ja ominaisuuksiin ennen sitoutumista kuukausimaksulliseen tilaukseen.

Mistä voi kuunnella äänikirjoja englanniksi ja ilmaiseksi?

Ilmaiset Äänikirjat Englanniksi ja Kuuntelu Puhelimella tai Tabletilla: Englanninkielisiä ilmaisia äänikirjoja voi kuunnella palveluista kuten YouTube, eKirjasto ja Yle Areena. Nämä alustat tukevat usein sekä tietokoneita että mobiililaitteita, joten voit nauttia kirjoista missä tahansa käyttäen älypuhelinta tai tablettia. Sovellusten lataus laitteellesi mahdollistaa usein myös offline-kuuntelun, mikä on kätevää ilman internet-yhteyttä.

Mistä löydän ilmaisia äänikirjoja lapsille?

Ilmaiset Äänikirjat Lapsille: Lapsille suunnattuja ilmaisia äänikirjoja löytyy useista lähteistä, kuten eKirjastosta ja Yle Areenasta. Nämä palvelut tarjoavat laajan valikoiman lastenkirjoja, satuja ja opetuskirjoja, jotka ovat saatavilla kuunneltavaksi sekä online- että offline-tilassa.

Voinko Kuunnella Ilmaisia Äänikirjoja Offline-Tilassa?

Kyllä, monissa äänikirjapalveluissa on mahdollista kuunnella äänikirjoja offline-tilassa. Tämä tarkoittaa, että voit ladata äänikirjoja laitteellesi, kuten älypuhelimeen tai tablettiin, ja kuunnella niitä ilman aktiivista internetyhteyttä. Tämä ominaisuus on hyödyllinen esimerkiksi matkustettaessa tai alueilla, joilla internet-yhteys on heikko tai ei ole saatavilla.

4.8/5 - 18 ääntä
Scroll to Top