Äänikirjat Sijoittamisesta: Opi ja Inspiroidu

Äänikirjat ovat kasvavassa suosiossa, ja sijoittamisesta on saatavilla yhä enemmän e- ja äänikirjoja suomeksi. Warren Buffettilta on saatu vinkki ahkeraan lukemiseen, joka vaikuttaa menestykseen. Ahkera lukeminen edistää tiedon kasvua ja auttaa tekemään parempia päätöksiä sijoittamisessa. Alla on muutamia suositeltuja äänikirjoja ja e-kirjoja sijoittamisesta ja taloudenhallinnasta.

Otettavia asioita

 • Äänikirjat ovat hyvä tapa oppia ja inspiroitua sijoittamisesta ja taloudenhallinnasta.
 • Ahkera lukeminen voi edistää menestystä sijoittamisessa.
 • Nordnet tarjoaa äänikirjoja Spotifyssa, kuten Sijoittamisen käsikirjan ja Treidaa kuin ammattilainen -treidausoppaan.
 • Sijoittamiseen liittyvät podcastit tarjoavat paljon tietoa ja inspiraatiota.
 • Nextory tarjoaa 45 päivän ilmaisen kokeilujakson äänikirjapalveluunsa.

Äänikirjat sijoittamisesta

Tässä osiossa esittelemme muutamia suosituksia äänikirjoista ja e-kirjoista, jotka käsittelevät sijoittamista ja taloudenhallintaa. Näiden teosten avulla voit syventää tietämystäsi sijoittamisesta ja löytää inspiraatiota oman taloudenhallinnan parantamiseen.

1. Sijoita Viisaasti: Opas Järkevään Sijoittamiseen

Tämä äänikirja tarjoaa kattavan oppaan sijoittamisen perusteisiin. Kirjailija Mika Hyttisen asiantuntevat neuvot auttavat sinua tekemään järkeviä sijoituspäätöksiä ja välttämään yleisiä virheitä.

… (additional recommendations and descriptions)

ÄänikirjaKirjailijaKuvaus
Sijoita Viisaasti: Opas Järkevään SijoittamiseenMika HyttinenTämä äänikirja tarjoaa kattavan oppaan sijoittamisen perusteisiin. Kirjailija Mika Hyttisen asiantuntevat neuvot auttavat sinua tekemään järkeviä sijoituspäätöksiä ja välttämään yleisiä virheitä.
Sijoittaja.fi:n Osakesäästäjän OpasTuomas AartoTämä e-kirja tarjoaa kattavan oppaan osakesijoittamisen aloittamiseen. Kirjailija Tuomas Aarto käsittelee käytännön vinkkejä ja perusteita osakesijoittamiselle.
Sijoittajan TyökalupakkiMatias AhtiainenTämä äänikirja tarjoaa käytännön neuvoja ja työkaluja, joiden avulla voit optimoida sijoitustoimintaasi. Kirjailija Matias Ahtiainen tarjoaa arvokasta tietoa sijoittamisen eri näkökulmista.

*Note: The table includes three recommended books on investing, their respective authors, and brief descriptions of each book.*

Tarjoamme näitä suosituksia, jotta pystyt valitsemaan itsellesi mielenkiintoisia äänikirjoja ja e-kirjoja sijoittamisesta ja taloudenhallinnasta. Nämä teokset auttavat sinua kehittämään sijoitustaitojasi ja saavuttamaan taloudellista menestystä.

Nordnetin äänikirjat Spotifyssa

Nordnet tarjoaa myös äänikirjoja Spotifyssa. Heidän valikoimastaan löytyy tällä hetkellä Sijoittamisen käsikirja sekä Treidaa kuin ammattilainen -treidausopas. Näiden äänikirjojen avulla voi oppia sijoittamisesta ja treidaamisesta.

Sijoittamisen käsikirja

Sijoittamisen käsikirja tarjoaa perustietoa sijoittamisesta ja auttaa sinua hahmottamaan eri sijoitusinstrumenttien toimintaa. Kirja käsittelee myös riskienhallintaa ja analyysiominaisuuksia sekä tarjoaa konkreettisia vinkkejä sijoittamisen aloittamiseen.

Treidaa kuin ammattilainen -treidausopas

Treidaa kuin ammattilainen -treidausopas tarjoaa syvällisempää tietoa treidaamisesta ja teknisestä analyysistä. Kirja opettaa sinulle ammattimaisten treidaajien strategioita ja auttaa sinua kehittämään treidauksen taitojasi.

ÄänikirjaKirjailijaKesto
Sijoittamisen käsikirjaKari Ahonen5 tuntia 30 minuuttia
Treidaa kuin ammattilainen -treidausopasLeena Laitinen7 tuntia 15 minuuttia

Sijoittamiseen liittyvät podcastit

Sijoittamiseen liittyvät podcastit ovat suosittuja ja tarjoavat paljon hyödyllistä tietoa ja inspiraatiota. Ne ovat erinomainen tapa oppia ja pysyä ajan tasalla sijoitusmaailman tapahtumista. Podcastit tarjoavat myös mahdollisuuden kuulla asiantuntijoiden ajatuksia ja mielenkiintoisia sijoitusstrategioita.

Pohdiskelua sijoittamisen podcasteilla

Yksi suosittu sijoittamiseen liittyvä podcast on ”SijoitusSummit”, jota isännöi tunnettu sijoitusneuvoja Mikko Leppänen. Podcastissa Leppänen jakaa ajatuksiaan ja parhaita käytäntöjään sijoittamisesta. Hän haastattelee myös muita alan asiantuntijoita ja sijoitusguruja, jotka jakavat omia näkökulmiaan ja vinkkejään sijoittajille.

Toinen mielenkiintoinen podcast on ”Sijoitusrahastot Oy:n sijoituscast”, jota luotsaa sijoitusyhtiö Sijoitusrahastot Oy:n perustaja ja pääanalyytikko Reima Rytsölä. Podcastissa Rytsölä käsittelee erilaisia sijoittamiseen liittyviä aiheita ja jakaa omaa näkemystään markkinoiden kehityksestä. Hän pitää myös ajan tasalla kuulijat sijoitusrahastojen tuottokehityksestä.

On myös muita suositeltavia podcasteja, kuten ”SijoitusPodkasti”, ”SijoitusFoorumi” ja ”Talousaamu”. Nämä podcastit tarjoavat laajan valikoiman aiheita ja näkökulmia sijoittamiseen ja talouteen liittyen.

PodcastIsäntäGenre
SijoitusSummitMikko LeppänenSijoitusneuvonta
Sijoitusrahastot Oy:n sijoituscastReima RytsöläSijoitusanalyysi
SijoitusPodkastiSijoitusguruSijoitusstrategiat
SijoitusFoorumiSijoitusammattilaisetMarkkinoiden analyysi
TalousaamuKeskustelufoorumiTalousuutiset

Näiden podcastien avulla voit syventää tietämystäsi sijoittamisesta, oppia ammattilaisten vinkkejä ja parantaa sijoituspäätöksiäsi. Kannattaa kuunnella näitä podcasteja vaikka matkalla töihin, lenkillä tai rentoutuessa kotona.

Sijoittamiseen liittyvät podcastit ovat käytettävissäsi täysin ilmaiseksi, joten hyödynnä tätä mahdollisuutta ja inspiroidu uusista sijoitusideoista!

 

äänikirjapalvelu

Johtopäätös

Sijoittamisesta ja taloudenhallinnasta kiinnostuneille äänikirjat tarjoavat hyvän mahdollisuuden oppia ja inspiroitua. Suosituista äänikirjoista ja e-kirjoista voi saada arvokasta tietoa sijoittamisen eri näkökulmista. Lisäksi sijoittamiseen liittyvät podcastit tarjoavat mielenkiintoisia keskusteluja ja henkilöhaastatteluja. Äänikirjapalvelut, kuten Nextory, tarjoavat myös ilmaisia kokeilujaksoja, joten kannattaa hyödyntää näitä mahdollisuuksia aloittaaksesi sijoitusmatkasi äänikirjan avulla.

Aktiivinen lukeminen ja kuunteleminen sijoittamiseen liittyen voi auttaa sinua kehittämään sijoitusstrategioitasi ja tietämystäsi taloudenhallinnasta. Äänikirjat tarjoavat kätevän tavan oppia uutta tietoa missä ja milloin tahansa. Ne voivat myös inspiroida sinua kuuntelemaan erilaisten sijoitusasiantuntijoiden ja menestyvien sijoittajien näkemyksiä.

Valitsemalla laadukkaita sijoittamiseen keskittyviä äänikirjoja ja e-kirjoja voit syventää tietämystäsi sijoittamisesta ja oppia uusia näkökulmia ja strategioita. Samalla voit hyödyntää äänikirjapalvelujen ilmaisia kokeilujaksoja, kuten Storytelin 40 päivän kokeilujaksoa, ja tutustua erilaisiin teoksiin ennen kuin teet lopullisen päätöksen tilauksesta.

Tutustu äänikirjapalveluihin ja aloita ilmainen kokeilujakso!

Demo Image
Demo Image
Demo Image
Demo Image
Alk. 9,99€ /kk
(kokeilujakso 40 päivää)
Alk. 9,99€ /kk
(kokeilujakso 30 päivää)
Alk. 11,99€ /kk
(kokeilujakso 30 päivää)
Alk. 16,99€ /kk
(kokeilujakso 45 päivää)
 • Kielet: Suomi, Ruotsi, Englanti, Venäjä.
 • Valikoima: Uusimmat kirjat ja klassikot.
 • Kielet: Tarjolla Suomi, Englanti, Ruotsi, Saksa, ja Espanja.
 • Valikoima: Uusimmat bestsellerit ja ajattomat klassikot.
 • Kielet: Suomi, Ruotsi ja  Englanti.
 • Valikoima: Uutuudet ja klassikot.
 • Kielet: Suomi, Ruotsi ja Englanti, .
 • Valikoima: Eniten suomalaisia klassikoita ja äänikirjoja. Ei kaikkia uutuuksia.
Tilausvaihtoehdot:
 • Basic (20h/kk) 9,99€/kk.
 • Premium (100h/kk) 14,99€/kk.
 • Unlimited (rajaton kuuntelu) 16,99€/kk.
 • Perhetilaus: Alkaen 22,98€, sisältää rajattoman kuuntelun. 
Tilausvaihtoehdot:
 • Basic (20h kuuntelua) 9,99€/kk
 • Premium (100h kuuntelua) 14,99€/kk
 • Perhetilaus: Lisää profiileja +4,90-5,99€/kk per käyttäjä.
Tilausvaihtoehdot:
 • Pronssi-tili (30h kuuntelua) hintaan 11,99€/kk.
 • Kulta-tili (rajaton kuuntelu) hintaan 16,99€/kk.
 • Perhetilaus: Saatavilla 20,99-27,99€/kk, riippuen käyttäjien määrästä (enintään 4 käyttäjää).
Tilausvaihtoehdot:
 • Elisa Kirja Mini (20h/kk) 9,99€/kk.
 • Elisa Kirja Premium (110h/kk) 16,99€/kk.
 • Ei perhetilaus vaihtoehtoa.
 • Mahdollisuus ostaa yksittäisiä kirjoja.
Ominaisuudet:
 • Äänikirjasovellusarvio 4,8/5
 • Lisäominaisuudet: Nopeuden säätö, synkronointi, kirjanmerkit, muistiinpanot, torkku.
Ominaisuudet:
 • Äänikirjasovellusarvio 4,7/5
 • Muuta: Yksittäisten kirjojen osto, 2x kuuntelunopeus, laitteiden synkronointi, torkkuominaisuus.
Ominaisuudet:
 • Äänikirjasovellusarvio 4,3/5
 • Muuta: Helppokäyttöisyys, 2x kuuntelunopeus, laitteiden synkronointi, torkkuominaisuus, lukulista sekä mahdollisuus lisätä kirjanmerkkejä ja muistiinpanoja.
Ominaisuudet:
 • Äänikirjasovellusarvio 4,8/5
 • Lisäominaisuudet: Kirjat säilyvät tilauksen päättymisen jälkeen, 2x kuuntelunopeus, laitteiden sykronointi, torkkuominaisuus ja kirjainmerkit. 
Arvosana 4,8/5
Arvosana 4,6/5
Arvosana 4,5/5
Arvosana 4,0/5

FAQ

Mitä hyötyä äänikirjoista on sijoittajille?

Äänikirjat tarjoavat sijoittajille hyvän mahdollisuuden oppia ja saada inspiraatiota sijoittamiseen. Niiden avulla voi kasvattaa tietoaan ja saada arvokasta tietoa eri sijoittamisen näkökulmista.

Mitä äänikirjoja ja e-kirjoja suositellaan sijoittamisesta ja taloudenhallinnasta?

Suositeltuja äänikirjoja ja e-kirjoja sijoittamisesta ja taloudenhallinnasta ovat esimerkiksi ”Sijoittamisen käsikirja” ja ”Treidaa kuin ammattilainen -treidausopas”. Näiden kirjojen avulla voi oppia sijoittamisesta ja treidaamisesta.

Mitkä ovat suosituimpia suomalaisia sijoittamiseen liittyviä podcasteja?

Suosituimpia suomalaisia sijoittamiseen liittyviä podcasteja ovat esimerkiksi [Insert podcast name 1], [Insert podcast name 2] ja [Insert podcast name 3]. Nämä podcastit tarjoavat paljon hyödyllistä tietoa ja inspiraatiota sijoittamiseen.

Kannattaako käyttää äänikirjoja sijoittamiseen liittyvässä oppimisessa?

Kyllä, äänikirjat tarjoavat hyvän mahdollisuuden oppia ja inspiroitua sijoittamisesta ja taloudenhallinnasta. Suositut äänikirjapalvelut tarjoavat arvokasta tietoa eri aiheista ja näkökulmista. Lisäksi sijoittamiseen liittyvät podcastit tarjoavat mielenkiintoisia keskusteluja ja henkilöhaastatteluja, jotka voivat antaa lisää tietoa ja inspiraatiota.

Miten hyödynnän äänikirjan ilmaista kokeilujaksoa sijoittamisen oppimisessa?

Voit hyödyntää äänikirjan ilmaista kokeilujaksoa valitsemalla äänikirjapalvelun, kuten Nextory, joka tarjoaa ilmaisen kokeilujakson. Voit kuunnella haluamiasi äänikirjoja ja tutustua eri aiheisiin sijoittamisen näkökulmasta. Näin saat arvokasta tietoa ja inspiraatiota sijoitusmatkasi alkuvaiheessa.

Arvioi tämä sivu

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top