Storytel vs Nextory vs BookBeat

Kun vertaillaan BookBeatia, Storytelia ja Nextorya on tärkeää huomioida valikoima, sovellus ja ominaisuudet.

 • BookBeatilla on vahva suomalainen lokalisaatio ja suomenkielistä kirjallisuutta sekä hyvä sovellus.
 • Storytel tarjoaa runsaasti kansainvälisiä teoksia ja storytelilla on oma originals kirjatarjonta sekä huippu hyvä käyttäjäystävällinen sovellus.
 • Nextory on myös harkitsemisen arvoinen vaihtoehto, joka tarjoaa monipuolisen kirjakirjaston ja joustavia tilausvaihtoehtoja eri kielillä.

Tilaushinnat ovat kaikilla suurinpiirtein samanhintaisia.

Valinta riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä ja tarpeista, joten kannattaa kokeilla ilmaisia kokeilujaksoja ennen päätöksen tekemistä. Tutustu alapuolella olevaan taulukkoon!

Storytel vai BookBeat vai Nextory? Katso ominaisuudet ja hinnat alapuolelta

Demo Image
Demo Image
Demo Image
Alk. 9,99€ /kk
(kokeilujso 40 akpäivää)
Alk. 9,99€ /kk
(kokeilujakso 45 päivää)
Alk. 11,99€ /kk
(kokeilujakso 30 päivää)
 • Kielet: Suomi, Ruotsi, Englanti, Venäjä.
 • Valikoima: Uusimmat kirjat ja klassikot.
 • Kielet: Tarjolla Suomi, Englanti, Ruotsi, Saksa, ja Espanja.
 • Valikoima: Uusimmat bestsellerit ja ajattomat klassikot.
 • Kielet: Suomi, Ruotsi ja  Englanti.
 • Valikoima: Uutuudet ja klassikot.
Tilausvaihtoehdot:
 • Basic (20h/kk) 9,99€/kk.
 • Premium (100h/kk) 14,99€/kk.
 • Unlimited (rajaton kuuntelu) 16,99€/kk.
 • Perhetilaus: Alkaen 22,98€, sisältää rajattoman kuuntelun. 
Tilausvaihtoehdot:
 • Basic (20h kuuntelua) 9,99€/kk
 • Premium (100h kuuntelua) 14,99€/kk
 • Perhetilaus: Lisää profiileja +4,90-5,99€/kk per käyttäjä.
Tilausvaihtoehdot:
 • Pronssi-tili (30h kuuntelua) hintaan 11,99€/kk.
 • Kulta-tili (rajaton kuuntelu) hintaan 16,99€/kk.
 • Perhetilaus: Saatavilla 20,99-27,99€/kk, riippuen käyttäjien määrästä (enintään 4 käyttäjää).
Ominaisuudet:
 • Äänikirjasovellusarvio 4,8/5
 • Lisäominaisuudet: Nopeuden säätö, synkronointi, kirjanmerkit, muistiinpanot, torkku.
Ominaisuudet:
 • Äänikirjasovellusarvio 4,7/5
 • Muuta: Yksittäisten kirjojen osto, 2x kuuntelunopeus, laitteiden synkronointi, torkkuominaisuus.
Ominaisuudet:
 • Äänikirjasovellusarvio 4,3/5
 • Muuta: Helppokäyttöisyys, 2x kuuntelunopeus, laitteiden synkronointi, torkkuominaisuus, lukulista sekä mahdollisuus lisätä kirjanmerkkejä ja muistiinpanoja.
Arvosana 4,8/5
Arvosana 4,6/5
Arvosana 4,5/5

Storytel

Storytel on ruotsalainen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja ja e-kirjoja, kattaen kaikki kirjallisuuden kategoriat romaaneista tietokirjoihin. Palvelu on saatavilla iOS- ja Android-laitteille, ja se tarjoaa sisältöä suomen, ruotsin, englannin, italian, espanjan, arabin, saksan ja ranskan kielillä. Storytelin käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen, ja se tarjoaa hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten lukunopeuden säädön, offline-tallennuksen ja uniajastuksen. Palvelussa on myös oma lukulaite, Storytel Reader, joka tarjoaa perinteisen kirjan lukukokemuksen e-kirjoille. Storytelillä on neljä eri tilausvaihtoehtoa, joista halvin Basic-tilaus maksaa 9,99 €/kk, ja korkeakouluopiskelijoille on erityishinta. Arvostelut sovelluskaupoissa ovat positiivisia, ja palvelu tarjoaa monipuolisen vaihtoehdon kirjojen kuunteluun ja lukemiseen.

Storytel Reader: Storytel tarjoaa oman lukulaitteen, Storytel Readerin, joka on suunniteltu tarjoamaan käyttäjille luonnollinen ja miellyttävä lukukokemus e-kirjoille. Laitteessa on 6 tuuman e-ink-kosketusnäyttö, joka on helppo lukea kaikissa valaistusolosuhteissa. Sen näytön valaistusta voi säätää, ja laite on kevyt ja kannettava, mikä tekee siitä kätevän matkakumppanin.

Tilausvaihtoehdot: Storytel tarjoaa erilaisia tilausvaihtoehtoja, joten voit valita sen, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Basic-tilaus tarjoaa rajoitetun kuunteluajan 20 tuntiin kuukaudessa ja maksaa 9,99 €/kk. Premium-tilaus tarjoaa 100 tunnin kuuntelukiintiön kuukaudessa hintaan 14,99 €/kk. Unlimited-tilaus puolestaan mahdollistaa rajattoman sisällön kuuntelun ja maksaa 22,99 €/kk. Lisäksi korkeakouluopiskelijoille on tarjolla erityishintainen tilausvaihtoehto, joka tekee palvelusta edullisen vaihtoehdon opiskelijoille.

Arvostelut: Storytelin mobiilisovellukset saavat hyvät arvostelut sekä iOS- että Android-sovelluskaupoissa, mikä kertoo palvelun suosiosta ja käyttäjäystävällisyydestä.

Yhteenvetona Storytel tarjoaa monipuolisen valikoiman kirjallisuutta eri kielillä ja eri kategorioista, ja se on houkutteleva vaihtoehto niille, jotka haluavat nauttia äänikirjoista ja e-kirjoista. Palvelu tarjoaa erilaisia tilausvaihtoehtoja eri hintaluokissa, ja Storytel Reader -lukulaite lisää monipuolisuutta kokemukseen.

Aloita 40 pv kokeilu tästä! 

Bookbeat

BookBeat on äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman kirjallisuutta eri genreistä. Palvelun kirjakirjasto sisältää sekä suomalaisia että kansainvälisiä teoksia. BookBeat-sovellukset ovat saatavilla useimmille älypuhelimille ja tableteille sekä verkkoselaimilla, joten voit nauttia kirjoista missä tahansa ja milloin tahansa.

Kielet ja Valikoima: BookBeatilla on suomenkielinen lokalisaatio, mutta se tarjoaa myös kirjoja monilla muilla kielillä, joten voit löytää kiinnostavia teoksia riippumatta kielitaidostasi.

Perhetilausmahdollisuus: BookBeat tarjoaa myös perhetilauksen vaihtoehdon, joka mahdollistaa useamman käyttäjän samalla tilillä. Tämä tekee siitä kätevän vaihtoehdon perheille tai ystäville, jotka haluavat jakaa palvelun.

Sovelluksen Ominaisuudet: BookBeat-sovelluksessa on monia käteviä ominaisuuksia, kuten lukunopeuden säätö, offline-kuuntelu ja kirjan etenemisen seuranta. Sovellus tekee kirjojen lukemisesta ja kuuntelemisesta mukavaa ja helppoa.

Tilausvaihtoehdot: BookBeat tarjoaa erilaisia tilausvaihtoehtoja, mukaan lukien kuukausittaiset tilausmaksut ja perhetilin mahdollisuuden. Voit valita sen, joka sopii parhaiten budjettiisi ja tarpeisiisi.

BookBeat on houkutteleva vaihtoehto kirjojen ystäville, ja sen laaja valikoima ja käyttäjäystävällinen sovellus tekevät siitä vahvan kilpailijan äänikirjapalveluiden markkinoilla. Palvelu tarjoaa mahdollisuuden nauttia kirjoista digitaalisessa muodossa vaivattomasti.

Aloita 45pv  kokeilu tästä! Käytä koodia BB45PV.

Nextory

Nextory on äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman kirjallisuutta eri genreistä. Palvelu sisältää teoksia monilla eri kielillä, ja se on suunniteltu tarjoamaan joustavaa lukemista ja kuuntelua.

Valikoima ja Kielet: Nextory tarjoaa laajan valikoiman kirjoja useilla eri kielillä, mukaan lukien suomi, ruotsi, englanti ja monet muut. Tämä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon monikielisille käyttäjille.

Sovelluksen Ominaisuudet: Nextoryn sovellukset mahdollistavat offline-lukemisen ja -kuuntelun, mikä on kätevä ominaisuus, kun haluat nauttia kirjoista ilman internet-yhteyttä. Sovelluksessa on myös muita käteviä ominaisuuksia, kuten kirjanmerkit, muistiinpanot ja yksinkertainen navigointi kirjojen välillä.

Tilausvaihtoehdot: Nextory tarjoaa erilaisia tilausvaihtoehtoja, mukaan lukien eri hinnoitellut kuukausittaiset tilaukset ja kirjapaketit, jotka sisältävät sekä äänikirjoja että e-kirjoja. Näin voit valita sen, joka parhaiten vastaa lukemisen ja kuuntelun tarpeitasi.

Nextory on houkutteleva vaihtoehto kaikille, jotka haluavat laajan valikoiman kirjoja eri kielillä ja eri genreistä. Palvelu tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja ja ominaisuuksia, jotka tekevät kirjojen nauttimisesta vaivatonta ja mukavaa. Se on erinomainen vaihtoehto niille, jotka arvostavat monipuolisuutta kirjojen lukemisessa ja kuuntelussa.

Aloita 30 päivän kokeilu tästä.

Storytel vs BookBeat vs Nextory – Mikä on paras?

Kaikki vertailussa mukana olleet äänikirjapalvelut ansaitsivat erinomaiset arviot. Jokainen niistä tarjoaa laadukkaan kirjavalikoiman sekä toimivan äänikirjasovelluksen, joka sisältää runsaasti käyttökokemusta rikastuttavia ominaisuuksia.

Kuitenkin yksi palvelu erottui joukosta ja se on Storytel. Storytel tarjoaa huippuluokan kirjavalikoiman ja äänikirjasovelluksen, joka ylittää odotukset. Lisäksi Storytelillä on Original-osio, jossa tarjolla on heidän omaa tuottamaansa sisältöä. Palvelussa on myös runsaasti lastenkirjoja, ja lapsille on oma Kids Mode. Kaiken lisäksi Storytel tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen, ja meidän kauttamme voit saada jopa 40 päivän ilmaisen kokeilujakson, kun muualta saat vain 7 päivää. Aloita kokeilusi tästä.

Jokainen palvelu tarjoaa ilmaisen kokeilujakson, joten voit huoletta kokeilla niitä ja valita sen, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Kokeilujakso ei sido sinua mihinkään, joten voit testata eri palveluja ja löytää suosikkisi.

Useimmat kysytyimmät kysymykset 

MIKÄ ERO ON STORYTELIN, BOOKBEATIN JA NEXTORYN VÄLILLÄ?

Kaikki nämä palvelut tarjoavat äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistoa, mutta niissä on eroja hinnoittelussa, kirjavalikoimassa, kielivalikoimassa ja lisäominaisuuksissa. Vertaa näitä näkökohtia yksityiskohtaisemmin taulukossamme.

BOOKBEAT VAI STORYTEL – KUMPI ON PAREMPI ÄÄNIKIRJAPALVELU?

Vertaillessasi BookBeatia ja Storytelia, on tärkeää ottaa huomioon omat mieltymyksesi ja tarpeesi. Molemmat palvelut tarjoavat laajan kirjavalikoiman ja toimivan äänikirjasovelluksen, mutta voivat poiketa hinnoittelultaan ja erikoisominaisuuksiltaan. Storytel erottuu monipuolisella kirjavalikoimallaan, Original-sisällöllään ja lapsille suunnatulla Kids Mode -toiminnolla. Kokeilemalla voit löytää sen, joka vastaa parhaiten lukemisen ja kuuntelun tarpeitasi.

STORYTEL VS BOOKBEAT VS NEXTORY – MIKÄ NÄISTÄ VALITA?

Kolmen suositun äänikirjapalvelun vertailu voi auttaa sinua tekemään tietoisen päätöksen. Storytel, BookBeat ja Nextory tarjoavat kaikki laajan valikoiman kirjallisuutta eri genreistä ja kielistä. Storytel erottuu monipuolisella valikoimallaan, Original-sisällöllään ja kilpailukykyisellä hinta-laatusuhteellaan. Kokeilemalla voit selvittää, kumpi palvelu sopii juuri sinulle.

MITÄ KANNATTAA HUOMIOIDA KUN ON VALITSEMASSA ÄÄNIKIRJOJEN SUORATOISTOPALVELUA?

Äänikirjapalvelua valitessa on tärkeää ottaa huomioon muutamia seikkoja. Ensinnäkin, tarkastele palvelun kirjavalikoimaa varmistaaksesi, että sieltä löytyy kiinnostavia teoksia. Toiseksi, tutki palvelun ominaisuuksia, kuten offline-kuuntelumahdollisuutta ja käyttöliittymän käytettävyyttä. Kolmanneksi, vertaile palvelujen hinnoittelumalleja, jotka voivat vaihdella sen mukaan, kuinka paljon kirjoja kuuntelet ja kuinka monta käyttäjää tilauksesi kattaa.

MIKÄ ÄÄNIKIRJAPALVELU SISÄLTÄÄ SUUREMMAN VALIKOIMAN SISÄLTÖJÄ?

ertailtujen äänikirjapalveluiden sisältövalikoimissa Storytel ja BookBeat erottuvat laajalla yli 700 000 sisällön valikoimallaan. Tämä tarkoittaa, että molemmista löytyy monipuolisesti kirjoja eri genreistä ja kielistä, ja voit valita juuri sinua kiinnostavat teokset.

ONKO BOOKBEATIN JA STORYTELIN SEKÄ NEXTORYN HINNOITTELUSSA MERKITTÄVIÄ EROJA?

Hinnoitteluissa voi olla pieniä eroja, mutta yleisesti ottaen BookBeatin ja Storytelin sekä Nextoryn kuukausittaiset tilausmaksut ovat samankaltaiset. Tarkista kunkin palvelun verkkosivuilta täsmälliset hinnat ja mahdolliset erikoistarjoukset, jotka voivat vaihdella ajan myötä.

ONKO STORYTELIN JA BOOKBEATIN ILMAISET KOKEILUJAKSOT TODELLA MAKSUTTOMIA?

Kyllä, sekä Storytelin, Nextoryn että BookBeatin ilmaiset kokeilujaksot ovat täysin maksuttomia. Voit rekisteröityä ja kokeilla palvelua ilmaiseksi ilman sitoumuksia. Kokeilujakson päättyessä voit päättää, haluatko jatkaa tilausta maksullisena vai lopettaa sen. Lunasta ilmaiset kokeilujaksot palveluntarjoajien verkkosivuilta.

4.8/5 - 53 ääntä
Scroll to Top