Äänikirja tarjous – Löydä paras tarjous ja pisin kokeilujakso

Löydä paras äänikirja tarjous itsellesi alapuolella olevasta taulukosta. Taulukossa voit tutustu äänikirjapalvleuiden ominaisuuksiin ja valita sitten itsellesi sopivan kokeilujakson! Pisimmät kokeilujaksot ovat 40-45 päivän pituisia.  Voit myös suoraan aloitaa pitkän kokeilujakson seuraavista linkeistä:

 • Storytel äänikirja tarjous: Kokeile Storytelin äänikirjapalvelua ilmaiseksi 40 päivän ajan! 
 • BookBeat äänikirja tarjous: Nauti BookBeatin äänikirjoista 45 päivän ajan ilmaiseksi! 
 • Nextory äänikirja tarjous: Tarjoamme sinulle 30 päivän kokeilujakson Nextoryn äänikirjapalveluun. 
 • Elisa Kirja äänikirja tarjous: Kokeile Elisa Kirjan äänikirjapalvelua ilmaiseksi 30 päivän ajan! 

Nappaa tarjoukset alapuolelta olevan taulukon painikkeista.

Demo Image
Demo Image
Demo Image
Demo Image
Alk. 9,99€ /kk
(kokeilujakso 40 päivää)
Alk. 9,99€ /kk
(kokeilujakso 30 päivää)
Alk. 11,99€ /kk
(kokeilujakso 30 päivää)
Alk. 16,99€ /kk
(kokeilujakso 45 päivää)
 • Kielet: Suomi, Ruotsi, Englanti, Venäjä.
 • Valikoima: Uusimmat kirjat ja klassikot.
 • Kielet: Tarjolla Suomi, Englanti, Ruotsi, Saksa, ja Espanja.
 • Valikoima: Uusimmat bestsellerit ja ajattomat klassikot.
 • Kielet: Suomi, Ruotsi ja  Englanti.
 • Valikoima: Uutuudet ja klassikot.
 • Kielet: Suomi, Ruotsi ja Englanti, .
 • Valikoima: Eniten suomalaisia klassikoita ja äänikirjoja. Ei kaikkia uutuuksia.
Tilausvaihtoehdot:
 • Basic (20h/kk) 9,99€/kk.
 • Premium (100h/kk) 14,99€/kk.
 • Unlimited (rajaton kuuntelu) 16,99€/kk.
 • Perhetilaus: Alkaen 22,98€, sisältää rajattoman kuuntelun. 
Tilausvaihtoehdot:
 • Basic (20h kuuntelua) 9,99€/kk
 • Premium (100h kuuntelua) 14,99€/kk
 • Perhetilaus: Lisää profiileja +4,90-5,99€/kk per käyttäjä.
Tilausvaihtoehdot:
 • Pronssi-tili (30h kuuntelua) hintaan 11,99€/kk.
 • Kulta-tili (rajaton kuuntelu) hintaan 16,99€/kk.
 • Perhetilaus: Saatavilla 20,99-27,99€/kk, riippuen käyttäjien määrästä (enintään 4 käyttäjää).
Tilausvaihtoehdot:
 • Elisa Kirja Mini (20h/kk) 9,99€/kk.
 • Elisa Kirja Premium (110h/kk) 16,99€/kk.
 • Ei perhetilaus vaihtoehtoa.
 • Mahdollisuus ostaa yksittäisiä kirjoja.
Ominaisuudet:
 • Äänikirjasovellusarvio 4,8/5
 • Lisäominaisuudet: Nopeuden säätö, synkronointi, kirjanmerkit, muistiinpanot, torkku.
Ominaisuudet:
 • Äänikirjasovellusarvio 4,7/5
 • Muuta: Yksittäisten kirjojen osto, 2x kuuntelunopeus, laitteiden synkronointi, torkkuominaisuus.
Ominaisuudet:
 • Äänikirjasovellusarvio 4,3/5
 • Muuta: Helppokäyttöisyys, 2x kuuntelunopeus, laitteiden synkronointi, torkkuominaisuus, lukulista sekä mahdollisuus lisätä kirjanmerkkejä ja muistiinpanoja.
Ominaisuudet:
 • Äänikirjasovellusarvio 4,8/5
 • Lisäominaisuudet: Kirjat säilyvät tilauksen päättymisen jälkeen, 2x kuuntelunopeus, laitteiden sykronointi, torkkuominaisuus ja kirjainmerkit. 
Arvosana 4,8/5
Arvosana 4,6/5
Arvosana 4,5/5
Arvosana 4,0/5
 1. Valitse Äänikirjapalvelu: Ensimmäinen vaihe on valita haluamasi äänikirjapalvelu. Suosittuja vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Audible, Storytel, BookBeat, ja Celia.
 2. Rekisteröidy: Siirry äänikirjapalvelun verkkosivustolle tai lataa sovellus älypuhelimeesi tai tablettiisi. Useimmat palvelut tarjoavat rekisteröitymisen vaihtoehdon, jossa sinun tulee antaa perustietosi, kuten nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Tässä vaiheessa voit myös luoda käyttäjätunnuksen ja salasanan.
 1. Valitse Tilauksen Tyyppi: Monet äänikirjapalvelut tarjoavat erilaisia tilausvaihtoehtoja. Valitse sopivin tilaus, joka voi olla kuukausi- tai vuositilaus. Joissain palveluissa on myös ilmainen kokeilujakso uusille käyttäjille.
 2. Syötä Maksutiedot: Jos valitsit maksullisen tilauksen, sinun tulee syöttää maksutiedot, kuten luottokorttitietosi. Ensimmäinen maksu yleensä veloitetaan vasta kokeilujakson päätyttyä, ellei tilausta ole peruutettu.
 1. Lataa Sovellus: Jos käytät äänikirjapalvelua mobiililaitteellasi, lataa palvelun sovellus App Storesta (iOS) tai Google Play Storesta (Android).
 2. Selaa ja Kuuntele: Kun olet rekisteröitynyt ja tilaus on aktiivinen, voit selata äänikirjojen

Äänikirja tarjoukset – Yhteenveto

Äänikirjapalvelut tarjoavat säännöllisesti erilaisia tarjouksia ja etuja käyttäjilleen. Yksi merkittävä vaihtelutekijä näissä tarjouksissa on kokeilujakson pituus. Usein voit kokeilla äänikirjapalveluita ilmaiseksi tietyn ajanjakson ajan ennen varsinaisen tilauksen tekemistä. Lisäksi tarjoukset voivat sisältää alennuksia, joiden avulla voit saada äänikirjapalvelun puoleen hintaan tai muilla eduilla, kuten ilmaisella kuunteluaikaa.

Muista tarkkailla äänikirjapalveluiden tarjouksia säännöllisesti, jotta voit hyödyntää parhaat edut ja nauttia laajasta valikoimasta äänikirjoja edullisesti.

 

Vinkkejä äänikirja tarjouksiin:

 1. Seuraa Äänikirjapalvelujen Virallisia Sivustoja: Useimmat äänikirjapalvelut mainostavat tarjouksiaan omilla verkkosivuillaan. Vieraile säännöllisesti näillä sivustoilla saadaksesi tietoa ajankohtaisista tarjouksista ja kokeilujaksoista.
 2. Tarkista Alennuskoodit: Etsi alennuskoodeja ja kampanjakoodien tarjoajia verkosta. Monet äänikirjapalvelut tarjoavat alennuskoodeja, jotka voivat antaa lisäalennuksia tilauksiin.
 3. Hyödynnä Kokeilujaksot: Useimmat äänikirjapalvelut tarjoavat ilmaisia kokeilujaksoja uusille käyttäjille. Kokeile eri palveluita hyödyntämällä näitä ilmaisia jaksoja ja löydä oma suosikkisi.
 4. Seuraa Sosiaalista Mediaa: Seuraa äänikirjapalveluita sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa ja Twitterissä. He saattavat jakaa erikoistarjouksia ja kilpailuja seuraajilleen.
 5. Tarkista Kirjakauppojen Tarjoukset: Joissain tapauksissa kirjakaupat voivat tarjota äänikirjapalvelujen tilauksiin liittyviä tarjouksia tai alennuksia. Tarkista paikalliset kirjakaupat ja verkkokaupat.
 6. Liity Uutiskirjeisiin: Tilaa äänikirjapalveluiden uutiskirjeitä. Tämä voi antaa sinulle etulyöntiaseman, kun saat tietää tarjouksista ennen muita.
 7. Vertaile Palveluita: Vertaile eri äänikirjapalveluiden tarjouksia ja ominaisuuksia ennen sitoutumista. Jokaisella palvelulla voi olla erilaisia kokeilujaksoja ja hintoja.
 8. Hyödynnä Ystävien Suositukset: Kysy ystäviltäsi ja perheenjäseniltäsi, mitä äänikirjapalveluja he suosittelevat. Monet palvelut tarjoavat myös suosittelubonuksia, kun saat uusia käyttäjiä liittymään.
 9. Osallistu Kilpailuihin: Joissakin tapauksissa äänikirjapalvelut järjestävät kilpailuja, joissa voit voittaa ilmaisia tilauksia tai muita palkintoja. Osallistu aktiivisesti näihin kilpailuihin.
 10. Harkitse Pitkäaikaista Tilausta: Jos tiedät nauttivasi äänikirjojen kuuntelusta pitkällä aikavälillä, harkitse pidempiaikaista tilausta, joka voi tarjota säästöjä kuukausittaisissa kustannuksissa.

Noudattamalla näitä vinkkejä voit hyödyntää äänikirja tarjouksia parhaalla mahdollisella tavalla ja nauttia lukuelämyksistä edullisemmin. Muista kuitenkin peruuttaa tilaus ajoissa, jos et halua jatkaa maksavana asiakkaana tarjousjakson jälkeen.

äänikirja tarjous

Kysymyksiä ja vastauksia äänikikirjatarjouksiin liittyen

Alapuolelle olemme keränneet kysytyimpiä kysymyksiä äänikirja tarjouksiin liittyen.

Kuinka kauan äänikirjojen ilmaiset tarjoukset ovat voimassa?

Kun etsit ilmaista kokeilujaksoa äänikirjasovellukseen, on tärkeää tietää, kuinka kauan nämä tarjoukset yleensä ovat voimassa. Useimmat äänikirjapalvelut tarjoavat ilmaisia kokeilujaksoja, ja niiden kesto voi vaihdella. Yleensä voit odottaa saavasi vähintään 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, mutta parempia tarjouksia voi olla saatavilla, kuten meidän 45pv kokeilujakso.

Kuinka aktivoin äänikirjatarjouksen?

Äänikirjatarjouksen aktivointi on yleensä helppoa. Valitse haluamasi äänikirjasovellus yllä olevasta listasta ja seuraa ohjeita. Usein sinut ohjataan automaattisesti sovelluksen sivulle, jossa tarjous aktivoituu ilman tarvetta syöttää alennuskoodia. Näin saat nopeasti pääsyn ilmaiseen kokeilujaksoon ja voit aloittaa äänikirjojen kuuntelun.

Mikä on paras äänikirjasovellus?

Valinta siitä, mikä äänikirjasovellus on paras, on henkilökohtainen. Äänikirjapalvelut vaihtelevat ominaisuuksiltaan ja kirjavalikoimaltaan, joten on hyvä kokeilla useita sovelluksia ilmaisten tarjousten avulla. Voit myös lukea arvosteluja ja vertailla niitä eri sovellusten välillä löytääksesi juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Mitä etuja äänikirjatarjoukset tarjoavat?

Äänikirjatarjoukset tuovat monia etuja. Ne mahdollistavat eri äänikirjasovellusten ilmaisen tai alennetun käytön ennen pitkäaikaista tilausta. Näin voit tutustua eri palveluiden tarjontaan ja selvittää, mikä niistä sopii parhaiten sinun tarpeisiisi. Ilmaiset kokeilujaksot antavat sinulle mahdollisuuden nauttia äänikirjoista ilman sitoutumista pitkäaikaiseen tilaukseen.

Miten löydän parhaat äänikirjatarjoukset?

Parhaiden äänikirjatarjousten löytäminen vaatii hieman etsimistä, mutta se voi säästää sinulle paljon rahaa pitkällä aikavälillä. Käytä yllä olevia linkejä äänikirjapalveluvertailusivustoille, jotka tarjoavat päivitetyt tiedot tarjouksista. Lisäksi voit seurata kauppaketjujen ja kirjakauppojen kampanjoita, jotka saattavat tarjota houkuttelevia diilejä äänikirjoista.

Voinko käyttää äänikirjatarjouksia vain kerran?

Yleisesti ottaen äänikirjatarjoukset ovat voimassa vain kerran per käyttäjä. Kuitenkin kannattaa pitää mielessä, että nämä käytännöt voivat vaihdella eri palveluiden välillä ja eri aikoina. Sovellukset yleensä tunnistavat käyttäjän sähköpostiosoitteen, mikä rajoittaa tarjouksen käyttämistä samalla tilillä uudelleen.

Voinko yhdistää äänikirjatarjouksen muihin alennuksiin?

Mahdollisuus yhdistää äänikirjatarjous muihin alennuksiin riippuu sovelluksesta. Jotkut palvelut saattavat sallia tämän, kun taas toiset eivät. Siksi on hyvä tarkistaa sovelluksen käytännöt ja ehdot yhdistämisen suhteen.

Miten voin peruuttaa äänikirjatilauksen?

Äänikirjatilauksen peruuttaminen on yleensä suhteellisen helppoa. Useimmat äänikirjapalvelut tarjoavat selkeät ohjeet peruutuksen tekemiseen joko sovelluksessa tai verkkosivustolla. Peruutusohjeet voivat vaihdella hieman eri palveluiden välillä, mutta ne yleensä antavat sinulle mahdollisuuden peruuttaa tilauksen milloin tahansa ilman pitkää sitoutumista.

Miten löydän laadukkaita äänikirjoja?

Laadukkaiden äänikirjojen löytäminen voi olla haastavaa, mutta on olemassa useita tapoja tehdä se helpommaksi. Voit kysyä suosituksia ystäviltäsi tai perheenjäseniltä, jotka ovat ehkä kuunnelleet hyviä äänikirjoja. Lisäksi voit lukea kirjablogeja ja arvosteluja.

4.9/5 - 38 ääntä
Scroll to Top