Harry Potter Äänikirjat ilmaiseksi

Haluaisitko kuunnella Harry Potter -kirjoja äänikirjoina ilmaiseksi? Se on mahdollista kokeilujakson avulla useista äänikirjapalveluista. Suomenkieliset äänikirjat Harry Potter -sarjasta löytyvät Storytelistä, Bookbeatista ja Nextorysta. Ja mikä parasta, kaikista näistä palveluista voit löytää samat kirjat myös englanniksi.

Suosittelisin kokeilemaan Storyteliä, sillä he tarjoavat 40 päivän pituisen kokeilujakson. Tämä tarkoittaa, että voit kuunnella Harry Pottereita niin paljon kuin haluat tuon ajanjakson aikana. Muissa äänikirjapalveluissa saatat törmätä rajoituksiin, kuten kuunteluajan tuntirajoituksiin, ja kokeilujakso saattaa olla lyhyempi.

Lue alhaalta lisää tai aloita Storytelin 40 päivän kokeilujakso heti tästä tästä.

Harry Potter äänikirjat

Harry Potter ja viisasten kivi äänikirja ilmaiseksi

Harry ei tiennyt Tylypahkasta, ennen kuin kirjeitä alkoi tipahdella hänen postilaatikkoonsa. Hänen setänsä ja täti yrittivät estää häntä saamasta tietoa kirjeistä, mutta lopulta Harry sai selville totuuden. Hän sai tietää olevansa velho ja että hänelle tarjoutui paikka Tylypahkan noitien ja velhojen koulussa.

Rubeus Hagrid, jättikokoinen mies, ilmestyi yllättäen Harryn elämään hänen 11. syntymäpäivänään ja paljasti hänelle tämän hämmästyttävän uutisen. Tämä oli vasta alkua Harryn elämän suurille muutoksille, sillä hän oli matkalla uskomattomaan seikkailuun Tylypahkassa, noitien ja velhojen koulussa.

Kuuntele tämä esimerkiksi Storytelista.

Valitse kokeilujakso!

Harry Potter ja salaisuuksien kammio 

Harry Potterin kesäloma oli todella surkea. Hänen syntymäpäivänsä meni täysin pilalle, saaden uhkaavia viestejä kotitonttu Dobbylta, ja hän joutui jopa pelastumaan Ron Weasleyn lentävällä autolla. Tunnelma oli kaikkea muuta kuin iloinen.

Kun Harry viimein palasi Tylypahkan noitien ja velhojen kouluun toiselle vuodelleen, hän alkoi kuulla outoja kuiskauksia käytävillä ja oppilaita löydettiin kiveksi muuttuneina. Dobbyn varoitukset vaikuttivat olevan käymässä toteen. Koulussa velloi salaperäinen ja pelottava ilmapiiri, ja jännitys oli käsin kosketeltavaa.

Tämän vuoden punottu juoni näytti lupaavan tuovan mukanaan kamaluuksia kouluun. Teemamusiikin säveltäjä, James Hannigan, oli valmistautunut luomaan jännittävän ja pelottavan musiikin tälle seikkailulle, joka odotti Harrya ja hänen ystäviään Tylypahkan käytävillä.

Valitse kokeilujakso!

Harry Potter ja Azkabanin vanki äänikirja ilmaiseksi

Kyyhkysen kuljettama kirje kutsuu Harry Potteria Lintukodon linnan hautajaisiin, ja hänen huomaamattomuuttaan korostava musta viitta lähtee käyttöön. Harry ja hänen ystävänsä Ron ja Hermione matkustavat salaa kohti Lintukotoa, mutta paljastuvat lopulta saapumisestaan. Siellä he saavat tietää salaisuuksia menneisyydestä ja kohtaavat uusia vaaroja, kun he yrittävät saada selville, mitä Voldemort suunnittelee. Harrylla on taas edessään kova taistelu, ja hän joutuu tekemään ratkaisevan valinnan hyvän ja pahan välillä.

Voit kuunnella Harry potter ja Azkanamin vanki äänikirjan ilmaiseksi kokeilujakson avulla Storytelista tai Bookbeatista.

Valitse kokeilujakso!

Harry Potter ja liekehtivä pikari äänikirja ilmaiseksi

Tylypahkan opiskelijat ovat täynnä innostusta odottaessaan kolmivelhoturnajaisia, jotka ovat säännöllinen osa kouluvuotta. Harry Potterilla on kuitenkin ikänsä puolesta esteitä osallistumiselle. Kuitenkin, kun taikapikari valitsee hänet yhdeksi kilpailijoista, hänen rohkeutensa ja päättäväisyytensä asetetaan koetukselle.

Lohikäärmeet, vedenalaiset haasteet ja pimeiden velhojen juonet ovat vain muutamia esteitä, jotka Harryn on voitettava voiton tiellä. Yhdessä Ronin ja Hermionen kanssa hän osoittaa uskomatonta taituruutta taikojen ja strategian alueella, taistellen urheasti turnauksessa.

Valitse kokeilujakso!

Harry Potter ja Feeniksin kilta äänikirja ilmaiseksi

Harry Potterin kuudes kouluvuosi Tylypahkassa on täynnä salaisuuksia ja synkkiä hetkiä. Voldemortin läsnäolo tuntuu kasvavan voimakkaammaksi päivä päivältä, ja Harryn on pakko hankkia keinoja puolustautua pimeyden lordia vastaan. Rehtori Dumbledore on valinnut Harryn erityiseen tehtävään: odotetaan, että hän saisi selville Voldemortin ajatukset ja suunnitelmat.

Professori Kalkaroksen opetukset pimeyden voimien torjunnasta tuovat Harrylle uusia kykyjä ja voimaa, mutta samalla hänen on opittava luottamaan omiin taitoihinsa ja ystäviinsä. Harrylla on edessään taistelu pimeyden voimia vastaan, joka vasta alkaa. Mutta kuka on todellinen ystävä ja kuka piileskelee vihollisen roolissa? Harryn on opittava erottamaan hyvä pahasta, sillä hänen ja koko velhomaailman kohtalo on vaakalaudalla.

Valitse kokeilujakso!

Harry Potter ja kuoleman varjelukset äänikirja ilmaiseksi

Kun Harry Potter viimein kohtaa Voldemortin, hän tiedostaa, että kyse ei ole pelkästään kahden velhon välinen taistelu. Tällä kertaa kyse on koko taikamaailman kohtalosta, ja Harry on sen viimeinen toivo. Ennen kuin hän voi voittaa pimeyden herran, hänen täytyy löytää ja tuhota kaikki jäljellä olevat hirnyrkit – Voldemortin sielun osat. Voldemort on vahvempi kuin koskaan ennen, ja Harryn täytyy kohdata lukuisia vaaroja ja haasteita ennen kuin hän saavuttaa päämääränsä.

Kun Voldemort lopulta kutsuu Harrya luokseen, hän yrittää houkutella nuorta velhoa luopumaan taistelusta lupaamalla suojella Tylypahkaa ja sen oppilaita. Kuitenkin Harry tietää sydämessään, että hänen täytyy taistella loppuun asti, sillä vain siten hän voi torjua pimeyden voimat ja pelastaa taikamaailman.

Valitse kokeilujakso!

Harry Potter ja kuoleman varjelukset äänikirja ilmaiseksi

Valitettavasti Harry Potterin äänikirjaa ei vielä ole saatavilla suomeksi, mutta englanninkielinen äänikirja on kokonaan saatavilla ilmaiseksi YouTubesta. 

Jos haluat lukea kirjan, voit myös harkita e-kirjan hankkimista äänikirjapalveluista, kuten Bookbeatista ja Storytelista.

Tässä on lisää tietoa kirjasta:

Harry Potter on palannut, mutta nyt hänellä on uusi rooli elämässään. Hän on nyt isä, ja hänen poikansa Albus on aloittanut opintonsa Tylypahkassa. Albus ei ole koskaan tuntenut olonsa kotoisaksi, sillä hänen perheensä nimi ja maine ovat aina painaneet hänen harteillaan. Samalla Harry kamppailee oman menneisyytensä haavoittavien muistojen kanssa. Mutta kun isä ja poika ryhtyvät selvittämään yhdessä menneisyyttään ja tulevaisuuttaan, heidät vedetään mukaan vaaralliseen taisteluun pimeyden voimia vastaan. ”Harry Potter ja kirottu lapsi” on jännittävä tarina, joka sijoittuu J.K. Rowlingin luomaan velhomaailmaan ja vie lukijat uusiin seikkailuihin samalla kun he kohtaavat tuttuja hahmoja.

Valitse kokeilujakso!

4.9/5 – 25 ääntä

4.9/5 - 26 ääntä
Scroll to Top