Kirjaston Äänikirjat: Lainaamalla Lukemattomiin Seikkailuihin

Tervetuloa kirjaston äänikirjojen maailmaan! Kirjasto tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja, joita voit lainata maksutta. Äänikirjat tarjoavat upean mahdollisuuden uppoutua lukemattomiin seikkailuihin kuuntelemalla mielenkiintoisia tarinoita. Äänikirjat ovat suosittu vaihtoehto perinteiselle lukemiselle ja ne tarjoavat helppoa ajanvietettä niin matkoilla kuin kotona.

Lainaamalla äänikirjoja kirjastosta saat mahdollisuuden tutustua erilaisiin kirjallisuuden genreihin, kuten jännitykseen, romantiikkaan, fantasiaan ja tietokirjallisuuteen. Voit nauttia kirjojen monipuolisesta tarjonnasta aina silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kirjasto tarjoaa kätevän tavan löytää uusia suosikkeja ja tutustua kirjallisuuden helmien maailmaan.

Äänikirjojen lainaaminen on helppoa ja vaivatonta. Tarvitset ainoastaan voimassa olevan kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin. Voit saada kirjastokortin lähimmästä kirjastostasi, jos sinulla ei sitä vielä ole. Kun olet saanut kirjastokortin, voit käyttää sitä lainataksesi äänikirjoja eKirjastosta, joka on yleisten kirjastojen tarjoama palvelu.

Otathan huomioon nämä:

 • Äänikirjoja voi lukea, kuunnella ja katsoa eri laitteilla. Voit valita haluamasi tavan nauttia äänikirjoista riippuen omista mieltymyksistäsi.
 • eKirjastosta löydät myös muita digitaalisia aineistoja, kuten e-kirjoja, e-lehtiä, videoita ja verkkokursseja. Voit hyödyntää monipuolista tarjontaa ja löytää uusia kiinnostavia sisältöjä.
 • Äänikirjojen lainaaminen eKirjastosta on maksutonta. Voit lainata ja nauttia äänikirjoista ilman ylimääräisiä kustannuksia.

Tervetuloa löytämään uusia lukuelämyksiä eKirjaston äänikirjojen parissa! Lainaa äänikirjat ja anna tarinoiden kuljettaa sinut uusiin maailmoihin ja seikkailuihin.

Lainaaminen ja käyttö eKirjastosta

Voit lainata äänikirjoja eKirjastosta ilmaiseksi käyttämällä kirjastokorttia ja PIN-koodia. eKirjastossa voit etsiä haluamaasi äänikirjaa joko kirjan nimellä tai aihetunnisteella. Palvelu toimii kaikilla laitteilla, kuten älypuhelimilla, tableteilla ja tietokoneilla. Voit myös käyttää eKirjastoa ulkomailla. eKirjastosta löytyy myös muita digitaalisia aineistoja, kuten e-kirjoja, lehtiä ja elokuvia.

Voit aloittaa äänikirjojen lainaamisen eKirjastosta helposti. Tarvitset vain voimassa olevan kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin. Kun olet kirjautunut sisään eKirjastoon, voit käyttää hakutoimintoa löytääksesi haluamasi äänikirjan. Voit etsiä kirjaa joko sen nimellä tai käyttämällä aihetunnistetta, kuten ”jännitys” tai ”romaani”. Laaja valikoima äänikirjoja varmistaa, että löydät mielenkiintoista luettavaa jokaiseen makuun.

”eKirjasto tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja, joten löydät varmasti sopivan luettavaa. Voit kuunnella äänikirjoja missä ja milloin tahansa omalta laitteeltasi käsin. Se on todella kätevää!”

eKirjasto on suunniteltu toimimaan kaikilla laitteilla, joten voit nauttia äänikirjoista älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Voit ladata äänikirjoja offline-tilaan, jolloin voit kuunnella niitä ilman internet-yhteyttä. Tämä on erityisen hyödyllistä matkoilla tai muissa tilanteissa, joissa ei ole saatavilla langatonta verkkoyhteyttä.

Muut digitaaliset aineistot

eKirjaston lisäksi voit löytää myös muita digitaalisia aineistoja, kuten e-kirjoja, lehtiä ja elokuvia. eKirjastossa on laaja valikoima eri genrejä ja aiheita, joten voit löytää mielenkiintoista luettavaa jokaiseen makuun. Digitaalisen aineiston hyödyntäminen avaa uusia mahdollisuuksia oppimiseen, viihtymiseen ja tiedonhakuun.

”eKirjaston avulla saat käyttöösi laajan valikoiman digitaalista aineistoa, kuten e-kirjoja, lehtiä ja elokuvia. Voit tutustua uusiin aiheisiin, oppia uutta ja nauttia viihteestä, kaikki kätevästi omalta laitteeltasi.”

Voit käyttää eKirjastoa helposti missä tahansa. Voit ladata äänikirjoja, e-kirjoja ja lehtiä omalle laitteellesi ja lukea niitä offline-tilassa. Voit myös katsoa elokuvia suoratoistona tai ladata ne katselua varten myöhemmin. eKirjasto tarjoaa monipuolisesti digitaalista sisältöä, joka sopii kaikenikäisille ja erilaisiin kiinnostuksen kohteisiin.

Digitaalisten äänikirjojen tulevaisuus kirjastoissa

Suomalaisten kirjastojen digitaaliset aineistot kootaan yhteen uudessa e-kirjastossa, joka tulee toimimaan kaikkien kuntien ja kirjastojen yhteisenä palveluna. Tavoitteena on tarjota kaikille tasavertainen pääsy laajempiin äänikirjakokoelmiin. Nykyisellään kirjastojen digikokoelmat vaihtelevat suuresti, ja suosituimpien äänikirjojen saatavuudessa voi olla rajoituksia.

”E-kirjasto ei kuitenkaan tule haastamaan kaupallisia äänikirjapalveluita, vaan sen tarkoituksena on vastata asiakkaiden tarpeeseen ja tarjota monipuolista digitaalista aineistoa.”

Monet kirjastot ovat ryhtyneet tarjoamaan äänikirjojen lainausta digitaalisten aineistojen kasvavan kysynnän myötä. E-kirjastojen avulla kirjastot voivat tarjota entistä monipuolisemman valikoiman äänikirjoja, jotka ovat helposti saatavilla kaikille kirjaston asiakkaille. Digitaalisten äänikirjojen suosio on kasvanut jatkuvasti, ja kirjastot pyrkivät vastaamaan tähän tarpeeseen tarjoamalla laajempaa valikoimaa.

E-kirjaston tarkoituksena on parantaa äänikirjojen saatavuutta ja tarjota laajempi valikoima erilaisia äänikirjoja eri genreistä. Näin kaikilla lukemisen ystävillä on mahdollisuus löytää juuri heille mieluisia äänikirjoja kirjaston kokoelmista. E-kirjaston avulla kirjastot haluavat myös vastata äänikirjan suosion kasvuun ja tarjota yhä enemmän vaihtoehtoja perinteiselle kirjallisuudelle. Digitaaliset äänikirjat mahdollistavat kirjojen lukemisen kuuntelemalla, mikä voi olla erinomainen vaihtoehto kiireisille ihmisille tai niille, jotka nauttivat tarinoiden kuulemisesta ääneen.

E-kirjaston tarjoamat edut:

 • Laaja äänikirjojen valikoima eri genreistä
 • Tasavertainen pääsy äänikirjakokoelmiin
 • Maksuton lainaaminen kirjastokortilla ja PIN-koodilla
 • Helppo käyttö kaikilla laitteilla

E-kirjaston rajoitukset:

 • Mahdolliset jonotusajat suosituimpien äänikirjojen kohdalla
 • Valikoiman rajallisuus verrattuna kaupallisiin äänikirjapalveluihin
 • Riippuvuus kirjastojen hankinnoista ja käyttöoikeuksista

E-kirjasto on vastaus digitaalisen ajan tarpeisiin, ja se tarjoaa loistavan vaihtoehdon perinteiselle kirjallisuudelle. Suomalaisissa kirjastoissa digitaalisten aineistojen, erityisesti äänikirjojen, suosio on kasvussa, ja e-kirjasto tarjoaa kirjaston asiakkaille entistä monipuolisemman ja laajemman valikoiman. Se tarjoaa myös mahdollisuuden kokea kirjat uudella tavalla ja nauttia tarinoista ääneen luettuna.

eKirjasto

Edut ja rajoitukset eKirjaston äänikirjojen lainaamisessa

Äänikirjojen lainaaminen eKirjastosta tarjoaa monia etuja. Voit nauttia lukemattomista äänikirjoista ilmaiseksi, mikä tekee eKirjastosta houkuttelevan vaihtoehdon kaupallisille äänikirjasovelluksille. Sinun tarvitsee vain käyttää voimassa olevaa kirjastokorttia ja PIN-koodia.

On kuitenkin tärkeää huomata, että eKirjaston äänikirjojen saatavuudessa voi olla rajoituksia. Suosituimpia äänikirjoja saattaa joutua jonottamaan, ja valikoima ei välttämättä ole yhtä laaja kuin kaupallisissa sovelluksissa. Äänikirjojen saatavuus eKirjastossa riippuu kirjastojen hankinnoista ja digiaineistojen käyttöoikeuksista. Jotkut kirjastot saattavat myös asettaa rajoituksia sille, kuinka paljon ne voivat käyttää digiaineistoihin.

Keskeiset edut eKirjaston äänikirjojen lainaamisessa:

 • Ilmainen lainaus käyttämällä kirjastokorttia ja PIN-koodia
 • Monipuolinen valikoima äänikirjoja

Keskeiset rajoitukset eKirjaston äänikirjojen lainaamisessa:

 • Jonotus suosituimpiin äänikirjoihin
 • Rajoitettu äänikirjavalikoima verrattuna kaupallisiin sovelluksiin
 • Äänikirjojen saatavuus riippuu kirjastojen hankinnoista ja käyttöoikeuksista
 • Joillakin kirjastoilla on rajoituksia digiaineistojen käyttöön

Vaikka eKirjaston äänikirjojen lainaamisessa voi olla rajoituksia, se tarjoaa silti hienon tilaisuuden tutustua erilaisiin äänikirjoihin maksutta. Voit nauttia äänikirjoista helposti ja kätevästi eKirjaston kautta.

Johtopäätös

Kirjaston äänikirjat tarjoavat lukemattomia seikkailuja kaikille lukemisen ystäville. eKirjasto on helppokäyttöinen palvelu, jossa voit lainata äänikirjoja maksutta käyttämällä kirjastokorttia ja PIN-koodia. Vaikka eKirjaston valikoima ei ole yhtä laaja kuin kaupallisissa sovelluksissa, se tarjoaa silti monipuolisen valikoiman äänikirjoja, e-kirjoja, lehtiä ja elokuvia. Digitaalisten aineistojen käyttö kirjastoissa kasvaa jatkuvasti, ja eKirjasto on vastaus tähän kehitykseen.

Lähde mukaan tarinoiden maailmaan ja nauti äänikirjoista kirjaston kätevänä palveluna.

Tutustu äänikirjapalveluihin ja aloita ilmainen kokeilujakso!

Demo Image
Demo Image
Demo Image
Demo Image
Alk. 9,99€ /kk
(kokeilujakso 40 päivää)
Alk. 9,99€ /kk
(kokeilujakso 30 päivää)
Alk. 11,99€ /kk
(kokeilujakso 30 päivää)
Alk. 16,99€ /kk
(kokeilujakso 45 päivää)
 • Kielet: Suomi, Ruotsi, Englanti, Venäjä.
 • Valikoima: Uusimmat kirjat ja klassikot.
 • Kielet: Tarjolla Suomi, Englanti, Ruotsi, Saksa, ja Espanja.
 • Valikoima: Uusimmat bestsellerit ja ajattomat klassikot.
 • Kielet: Suomi, Ruotsi ja  Englanti.
 • Valikoima: Uutuudet ja klassikot.
 • Kielet: Suomi, Ruotsi ja Englanti, .
 • Valikoima: Eniten suomalaisia klassikoita ja äänikirjoja. Ei kaikkia uutuuksia.
Tilausvaihtoehdot:
 • Basic (20h/kk) 9,99€/kk.
 • Premium (100h/kk) 14,99€/kk.
 • Unlimited (rajaton kuuntelu) 16,99€/kk.
 • Perhetilaus: Alkaen 22,98€, sisältää rajattoman kuuntelun. 
Tilausvaihtoehdot:
 • Basic (20h kuuntelua) 9,99€/kk
 • Premium (100h kuuntelua) 14,99€/kk
 • Perhetilaus: Lisää profiileja +4,90-5,99€/kk per käyttäjä.
Tilausvaihtoehdot:
 • Pronssi-tili (30h kuuntelua) hintaan 11,99€/kk.
 • Kulta-tili (rajaton kuuntelu) hintaan 16,99€/kk.
 • Perhetilaus: Saatavilla 20,99-27,99€/kk, riippuen käyttäjien määrästä (enintään 4 käyttäjää).
Tilausvaihtoehdot:
 • Elisa Kirja Mini (20h/kk) 9,99€/kk.
 • Elisa Kirja Premium (110h/kk) 16,99€/kk.
 • Ei perhetilaus vaihtoehtoa.
 • Mahdollisuus ostaa yksittäisiä kirjoja.
Ominaisuudet:
 • Äänikirjasovellusarvio 4,8/5
 • Lisäominaisuudet: Nopeuden säätö, synkronointi, kirjanmerkit, muistiinpanot, torkku.
Ominaisuudet:
 • Äänikirjasovellusarvio 4,7/5
 • Muuta: Yksittäisten kirjojen osto, 2x kuuntelunopeus, laitteiden synkronointi, torkkuominaisuus.
Ominaisuudet:
 • Äänikirjasovellusarvio 4,3/5
 • Muuta: Helppokäyttöisyys, 2x kuuntelunopeus, laitteiden synkronointi, torkkuominaisuus, lukulista sekä mahdollisuus lisätä kirjanmerkkejä ja muistiinpanoja.
Ominaisuudet:
 • Äänikirjasovellusarvio 4,8/5
 • Lisäominaisuudet: Kirjat säilyvät tilauksen päättymisen jälkeen, 2x kuuntelunopeus, laitteiden sykronointi, torkkuominaisuus ja kirjainmerkit. 
Arvosana 4,8/5
Arvosana 4,6/5
Arvosana 4,5/5
Arvosana 4,0/5

FAQ

Mitä äänikirjoja voin lainata kirjastosta?

Kirjasto tarjoaa äänikirjoja, joita voit lainata maksutta eKirjastosta. Voit löytää äänikirjoja eKirjastosta, joka on yleisten kirjastojen yhteinen palvelu. Tarvitset vain voimassa olevan kirjastokortin ja siihen liittyvän pin-koodin.

Miten voin lainata äänikirjoja eKirjastosta?

Voit lainata äänikirjoja eKirjastosta ilmaiseksi käyttämällä kirjastokorttia ja PIN-koodia. eKirjastossa voit etsiä haluamaasi äänikirjaa joko kirjan nimellä tai aihetunnisteella. Palvelu toimii kaikilla laitteilla, kuten älypuhelimilla, tableteilla ja tietokoneilla.

Mikä on eKirjaston tarkoitus?

Suomalaisten kirjastojen digitaaliset äänikirjat kootaan yhteen uudessa e-kirjastossa, joka tulee toimimaan kaikkien kuntien ja kirjastojen yhteisenä palveluna. Tavoitteena on tarjota kaikille tasavertainen pääsy laajempiin äänikirjakokoelmiin ja monipuoliseen digitaaliseen aineistoon.

Mitkä ovat edut eKirjaston äänikirjojen lainaamisessa?

Voit lainata äänikirjoja eKirjastosta ilmaiseksi, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon kaupallisille äänikirjasovelluksille. eKirjasto tarjoaa monipuolisen valikoiman äänikirjoja, e-kirjoja, lehtiä ja elokuvia kirjastokorttia ja PIN-koodia käyttämällä.

Onko eKirjastossa rajoituksia äänikirjojen saatavuudessa?

Kyllä, eKirjaston äänikirjojen saatavuus riippuu kirjastojen hankinnoista ja digiaineistojen käyttöoikeuksista. Osalla kirjastoja voi olla rajoituksia siinä, paljonko ne voivat käyttää digiaineistoihin. Jotkut suosituimmat äänikirjat saattavat myös olla jonottamisen takana eKirjastossa.

Miksi käyttäisin eKirjastoa äänikirjojen lainaamiseen?

eKirjasto tarjoaa helppokäyttöisen tavan lainata äänikirjoja maksutta kirjastokorttia ja PIN-koodia käyttämällä. Vaikka valikoima ei välttämättä ole yhtä laaja kuin kaupallisissa sovelluksissa, se tarjoaa kuitenkin monipuolisen valikoiman digitaalista aineistoa, kuten äänikirjoja, e-kirjoja, lehtiä ja elokuvia.

Arvioi tämä sivu

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top