Miten ja miksi hankkia äänikirja lahjakortti?

Äänikirja lahjakortin hankkiminen on nykyään helppoa, sillä useat suositut äänikirjapalvelut tarjoavat mahdollisuuden ostaa lahjakortteja suoraan heidän verkkosivustojensa kautta. Voit yleensä valita haluamasi summan lahjakortille ja jopa lisätä henkilökohtaisen viestin saajalle. Lahjakortin voi ostaa sähköisessä muodossa, jolloin se lähetetään saajalle sähköpostitse, tai vaihtoehtoisesti fyysisenä korttina, joka postitetaan haluamaasi osoitteeseen.

Toinen vaihtoehto äänikirja lahjakortin hankkimiseen on ostaa se kirjakaupoista tai lahjakaupoista, jotka myyvät erilaisia lahjakortteja. Joissain tapauksissa myös verkkokaupat, kuten suuret verkkokauppajätit, saattavat tarjota mahdollisuuden ostaa äänikirja lahjakortti valikoimastaan. Muista tarkistaa lahjakortin voimassaoloaika ja ehdot ennen ostamista varmistaaksesi, että lahjakortti sopii hyvin lahjaksi saajalle.

Miksi äänikirja lahjakortti on hyvä lahjaidea?

Äänikirja lahjakortti on erinomainen lahjaidea monestakin syystä. Ensinnäkin se antaa lahjansaajalle mahdollisuuden valita itse mieluisansa kirjallisuutta laajasta valikoimasta. Lahjakortti tarjoaa joustavuutta ja vapautta valita juuri ne äänikirjat, jotka kiinnostavat eniten.

Toiseksi äänikirja lahjakortti on helppo ja käytännöllinen lahja, joka ilahduttaa niin kirjojen ystäviä kuin kiireisiä arjen jonglöörejä. Sen avulla lahjan antaja voi varmistaa, että lahjan saaja saa nauttia lukuhetkistä missä ja milloin tahansa, olipa kyseessä työmatka, rentoutuminen kotona tai lenkkipolulla kuntoillessa.

Mistä löydän parhaat äänikirja lahjakortit?

Parhaiden äänikirja lahjakorttien löytämiseksi kannattaa ensin tutustua eri verkkokauppojen tarjontaan. Suosittuja vaihtoehtoja löytyvät esimerkiksi tunnetuista kirjakaupoista sekä äänikirjojen erikoisliikkeistä. Verkkokaupoissa on usein myös mahdollista lukea arvosteluja ja vertailla eri palveluiden ominaisuuksia ennen lahjakortin hankkimista.

Monet äänikirjojen tarjoajat tarjoavat myös lahjakortteja, joilla lahjan saaja voi itse valita mieluisensa kirjat. Näitä lahjakortteja on usein saatavilla eri hintaluokissa, joten lahjan antaja voi valita sopivan vaihtoehdon oman budjettinsa mukaisesti. Lisäksi jotkut palvelut tarjoavat erilaisia etuja ja alennuksia lahjakortin ostajille, joten kannattaa tutustua tarjontaan huolellisesti ennen päätöksen tekemistä.

Kuinka käyttää äänikirja lahjakorttia?

Kun olet saanut käsiisi äänikirja lahjakortin, käyttö on helppoa ja vaivatonta. Ensinnäkin, sinun tulee etsiä lahjakortissa oleva koodi tai numero, joka on tarpeen lahjakortin lunastamiseksi. Tämän jälkeen suuntaa verkkokauppaan, josta haluat ostaa äänikirjoja.

Verkkokaupassa valitse haluamasi äänikirjat ja siirry kassalle. Syötä siellä lahjakortin koodi tai numero sille varattuun kohtaan. Lopuksi vahvista lunastus, ja äänikirjat ovat valmiina kuunneltaviksi. On tärkeää muistaa, että lahjakortti saattaa olla voimassa vain tietyn ajan, joten kannattaa hyödyntää se ajoissa ja nauttia äänikirjojen maailmasta.

Millaisia etuja äänikirja lahjakorteilla on?

Äänikirja lahjakorteilla on monia etuja niin lahjan antajalle kuin saajallekin. Ensinnäkin lahjakortin avulla voi antaa lahjaksi jotain henkilökohtaista ja ajateltua, mutta samalla antaa vastaanottajalle mahdollisuuden valita itse mieluisensa kuunneltava. Tämä tekee lahjasta yksilöllisen ja osoittaa huolellista harkintaa lahjan valinnassa.

Toiseksi äänikirja lahjakortti tarjoaa saajalleen pääsyn laajaan valikoimaan äänikirjoja, jolloin lahjansaaja voi valita juuri itselleen mieluisimmat teokset ja nauttia lukuhetkistä missä ja milloin tahansa. Lahjakortin avulla voi myös tutustua uusiin kirjailijoihin ja genreihin ilman suuria riskejä tai sitoutumista.

Kuinka voit antaa äänikirja lahjakortin lahjaksi?

Hyvä tapa antaa äänikirja lahjakortti lahjaksi on valita lahjakortti suosikki äänikirjapalvelusta ja lähettää se sähköpostitse tai painettuna korttina saajalle. Äänikirja lahjakortti on erinomainen lahjaidea monipuolisena lahjana, jonka avulla lahjan saaja voi valita itse kuunneltavat teokset omien mieltymystensä mukaan. Lahjakortin voi antaa esimerkiksi syntymäpäivänä, jouluna tai muuna juhlapyhänä ilahduttamaan läheistä.

Toinen tapa antaa äänikirja lahjakortti lahjaksi on paketoida se osaksi lahjakokonaisuutta esimerkiksi kirjan, suklaan tai rentouttavan teen kanssa. Näin lahjan saaja voi nauttia hetkestä, jossa hän voi uppoutua ääneen inspiraatiota tarjoaviin tarinoihin. Äänikirja lahjakortti on oiva valinta lahjaksi henkilölle, joka rakastaa kirjoja, mutta haluaa nauttia niistä eri tavalla. Antamalla lahjakortin äänikirjapalveluun annat lahjan, joka tarjoaa elämyksiä ja inspiroivia hetkiä arkeen.

Mitä erilaisia äänikirja lahjakortteja on tarjolla?

Valikoima äänikirja lahjakortteja vaihtelee palveluntarjoajien ja käyttötarkoituksen mukaan. Yleisimpiä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi kertakäyttöiset lahjakortit, jotka oikeuttavat yhden äänikirjan lataamiseen tai kuuntelemiseen. Voit myös löytää pidemmän aikavälin lahjakortteja, jotka tarjoavat mahdollisuuden säästää useampaan äänikirjaostokseen.

Monissa palveluissa on tarjolla myös lahjakortteja, jotka mahdollistavat kuukausittaisen tilauksen äänikirjapalveluun tietyn ajanjakson ajaksi. Näiden lahjakorttien avulla lahjan saaja voi nauttia monipuolisesta äänikirjatarjonnasta pidempään ja tutustua erilaisiin genreihin ja kirjailijoihin ilman erillisiä kustannuksia.
– Kertakäyttöiset lahjakortit yhden äänikirjan lataamiseen
– Pidemmän aikavälin lahjakortit useampaan äänikirjaostokseen
– Kuukausittaisen tilauksen mahdollistavat lahjakortit tietyn ajanjakson ajaksi
– Mahdollisuus nauttia monipuolisesta äänikirjatarjonnasta ilman erillisiä kustannuksia

Miten hyödyntää äänikirja lahjakorttia parhaiten?

Äänikirja lahjakortin hyödyntäminen parhaiten voi tapahtua valitsemalla lahjakortille mieluisa ja henkilökohtainen äänikirja. Laajan valikoiman ansiosta lahjakortin saaja voi valita juuri itselleen mieluisan kirjan genrejen, kirjailijoiden ja kertojien joukosta. Äänikirjojen monipuolisuus tarjoaa jokaiselle jotakin, olipa kiinnostuksen kohteena sitten jännitys, romantiikka, fantasia tai tietokirjallisuus.

Toinen tapa hyödyntää äänikirja lahjakorttia parhaiten on käyttää sitä osana rentoutumista ja arjen kiireiden unohtamista. Äänikirjat tarjoavat mahdollisuuden uppoutua tarinan maailmaan missä ja milloin tahansa, olipa sitten kyse bussimatkan kuluttamisesta, lenkin aikana kuuntelemisesta tai rauhoittumisesta ennen nukkumaan menoa. Äänikirjojen avulla arjen hetket voi muuttaa omaksi pieneksi pakopaikaksi, joka tarjoaa sekä viihdettä että rentoutumista.

Tutustu äänikirjapalveluihin ja aloita ilmainen kokeilujakso!

Demo Image
Demo Image
Demo Image
Demo Image
Alk. 9,99€ /kk
(kokeilujakso 40 päivää)
Alk. 9,99€ /kk
(kokeilujakso 30 päivää)
Alk. 11,99€ /kk
(kokeilujakso 30 päivää)
Alk. 16,99€ /kk
(kokeilujakso 45 päivää)
 • Kielet: Suomi, Ruotsi, Englanti, Venäjä.
 • Valikoima: Uusimmat kirjat ja klassikot.
 • Kielet: Tarjolla Suomi, Englanti, Ruotsi, Saksa, ja Espanja.
 • Valikoima: Uusimmat bestsellerit ja ajattomat klassikot.
 • Kielet: Suomi, Ruotsi ja  Englanti.
 • Valikoima: Uutuudet ja klassikot.
 • Kielet: Suomi, Ruotsi ja Englanti, .
 • Valikoima: Eniten suomalaisia klassikoita ja äänikirjoja. Ei kaikkia uutuuksia.
Tilausvaihtoehdot:
 • Basic (20h/kk) 9,99€/kk.
 • Premium (100h/kk) 14,99€/kk.
 • Unlimited (rajaton kuuntelu) 16,99€/kk.
 • Perhetilaus: Alkaen 22,98€, sisältää rajattoman kuuntelun. 
Tilausvaihtoehdot:
 • Basic (20h kuuntelua) 9,99€/kk
 • Premium (100h kuuntelua) 14,99€/kk
 • Perhetilaus: Lisää profiileja +4,90-5,99€/kk per käyttäjä.
Tilausvaihtoehdot:
 • Pronssi-tili (30h kuuntelua) hintaan 11,99€/kk.
 • Kulta-tili (rajaton kuuntelu) hintaan 16,99€/kk.
 • Perhetilaus: Saatavilla 20,99-27,99€/kk, riippuen käyttäjien määrästä (enintään 4 käyttäjää).
Tilausvaihtoehdot:
 • Elisa Kirja Mini (20h/kk) 9,99€/kk.
 • Elisa Kirja Premium (110h/kk) 16,99€/kk.
 • Ei perhetilaus vaihtoehtoa.
 • Mahdollisuus ostaa yksittäisiä kirjoja.
Ominaisuudet:
 • Äänikirjasovellusarvio 4,8/5
 • Lisäominaisuudet: Nopeuden säätö, synkronointi, kirjanmerkit, muistiinpanot, torkku.
Ominaisuudet:
 • Äänikirjasovellusarvio 4,7/5
 • Muuta: Yksittäisten kirjojen osto, 2x kuuntelunopeus, laitteiden synkronointi, torkkuominaisuus.
Ominaisuudet:
 • Äänikirjasovellusarvio 4,3/5
 • Muuta: Helppokäyttöisyys, 2x kuuntelunopeus, laitteiden synkronointi, torkkuominaisuus, lukulista sekä mahdollisuus lisätä kirjanmerkkejä ja muistiinpanoja.
Ominaisuudet:
 • Äänikirjasovellusarvio 4,8/5
 • Lisäominaisuudet: Kirjat säilyvät tilauksen päättymisen jälkeen, 2x kuuntelunopeus, laitteiden sykronointi, torkkuominaisuus ja kirjainmerkit. 
Arvosana 4,8/5
Arvosana 4,6/5
Arvosana 4,5/5
Arvosana 4,0/5
Arvioi tämä sivu

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top